Новини зіри, в яких згадується Джозеф Гордон-Левітт

23 лютого 2017,  18:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Прогулянки висотою» Джозеф Гордон-Левітт є не тільки талановитим актором, а й музикантом, у чому можна переконатися, подивившись дане відео з концерту в Сіетлі, що відбувся в 2011 році, де він виконав пісню групи Nirvana «Lithium».

У минулому році Гордон-Левітт круто зіграв на барабанах на станції метро, щоб привернути увагу до свого проекту Everyday, Spectacular, який закликає знаходити дивовижне в повсякденному житті.

15 серпня 2016,  16:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор, а тепер ще й музикант Джозеф Гордон-Левітт вніс свій внесок в проект «Everyday, Spectacular», зігравши на барабанах на станції метро. І це відео — краще, що ви побачите сьогодні в інтернеті.

20 серпня 2015,  10:59 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актер Джозеф Гордон-Левитт стал отцом! 15 августа его жена Таша МакКали родила сына.

Близкий к паре источник сообщил, что «все счастливы и здоровы».

Пара держала беременность в тайне, да и до этого редко выходила в свет вместе. Гордон-Левитт и МакКали, которая является предпринимателем в области высоких технологий, одним из основателей компании Fellow Robots и говорит на трех языках, поженились на приватной церемонии у себя дома 20 декабря 2014 года.

Пока актер может наслаждаться первыми днями отцовства, но уже скоро ему придется представлять сразу два байопика: «Прогулку высотой» Роберта Земекиса и «Сноуден» Оливера Стоуна, которые выйдут на экраны осенью и зимой.

Поздравляем молодую семью с пополнением!