Новини фільмів, в яких згадується Білл Кондон

5 жовтня 2019,  18:16 | Новини фільмів

Два легендарних британських актора Іен МакКеллен і Хелен Міррен плетуть інтриги в новому дубльованому трейлері трилера «Ідеальна брехня».

В новому фільмі лауреата премії «Оскар» Білла Кондона шахрай зі стажем Рой Кортні (МакКеллен) ледь вірить своїй удачі, коли знайомиться в мережі з багатою вдовою Бетті МакЛіш (Міррен). Зачарована жінка досить швидко пускає його в свій дім і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що вона йому небайдужа. Тепер те, що мало б стати просто черговою аферою, перетворюється на найбільш підступну прогулянку над прірвою в його житті.

В кінотеатри України «Ідеальна брехня», де компанію МакКеллену та Міррен складають Рассел Тові і Джим Картер, прибуде 21 листопада.

28 червня 2019,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився дубльований трейлер британського драматичного фільму «Ідеальна брехня» за участю легендарних акторів Іена МакКеллена та Гелен Міррен, який повідомляє, що його українська прем'єра відбудеться 21 листопада.

Професійний шахрай Рой Кортні (Іен МакКеллен) не може повірити в свою удачу, коли знайомиться в Інтернеті із заможною вдовою Бетті МаКліш (Гелен Міррен). Коли Бетті відкриває йому свій дім і своє життя, Рой з подивом починає відзначати, що дійсно піклується про цю жінку, і його почуття перетворюють спочатку просту аферу на найбільш небезпечну прогулянку над прірвою в його житті.

Режисером фільму «Ідеальна брехня» виступає лауреат премії «Оскар» Білл Кондон, який неодноразово працював з МакКелленом.

27 червня 2019,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері драматичного фільму «Ідеальна брехня» номінант на премію «Оскар» Іен МакКеллен намагається позбавити володарку премії «Оскар» Хелен Міррен її великих статків.

Читати далі...
21 вересня 2016,  14:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскаровский номинант Хью Джекман сообщил, что уже находится на съемочной площадке своего музыкального байопика «Величайший шоумен Земли».

Читати далі...