Новини фільмів, в яких згадується Джессіка Кінен Вінн

26 листопада 2020,  10:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший погляд на головного героя сімейного фільму «Великий червоний пес Кліффорд» («Clifford The Big Red Dog»), чия прем'єра переїхала на рік вперед.

Читати далі...
16 травня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal опублікувала першу фічуретку мюзиклу «Mamma Mia! 2», яка розповідає про зйомки музичного номера «When I Kissed the Teacher», що знайомить нас з молодим складом групи Donna and the Dynamos.

Актриса Лілі Джеймс, яка грає Донну (Меріл Стріп) в молодості, розкриває, що пісня «When I Kissed the Teacher» буде відкривати мюзикл «Mamma Mia! 2». Події цього епізоду, в яких також беруть активну участь Алекса Дейвіс (Розі) і Джессіка Кінен Вінн (Таня), відбуваються в випускному залі в Оксфорді в 1979 році. Дівчата вирішують випустити з гуркотом, заспівавши й станцювавши перед вчителями і одногрупниками, та заразити їх і глядачів своєю Girl Power (Сила Дівчат).

Дивіться повний фрагмент «When I Kissed the Teacher», де з'являється один з учасників групи ABBA. У кіно «Mamma Mia! 2» увірветься 9 серпня.

10 травня 2018,  22:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент очікуваного мюзиклу «Mamma Mia! 2» відправляє нас в 1979 рік і показує незабутній випуск Донни з університету.

Читати далі...
3 січня 2018,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures вирішила порадувати шанувальників мюзиклу «Mamma Mia!» новорічним привітанням за участю зірки сиквелу Лілі Джеймс.

У фільмі «Mamma Mia! Here We Go Again» Джеймс втілить молоду Донну, яку в оригіналі зіграла Меріл Стріп. Ролі її найкращих подруг Розі і Тані в молодості, з якими Донна заснувала свою музичну групу «Donna and the Dynamos», дісталися Алексі Дейвіс та Джессіці Кінен Вінн, які також з'являються в даному промо-ролику.

Дивимося перший трейлер «Mamma Mia! Here We Go Again». У кіно мюзикл прибуде цього літа.