Новини, в яких згадується Мадлен МакГроу

22 червня 2019,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудії Disney і Pixar поділилися третім фрагментом свого пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4», у якому повертаються старі друзі і з'являється нова героїня.

У четвертому мультфільмі знаменитої франшизи Вуді (Том Генкс) вирушає на пошуки зниклої іграшки Виделика (Тоні Гейл), якого Бонні (Мадлен МакГроу) зробила сама, і під час своєї подорожі стикається зі своєю давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс). У новому фрагменті Бо представляє Вуді маленькій іграшці Смішинці (Еллі Матсумура), і та дуже рада нарешті зустрітися з ковбоєм, про якого так багато чула від Бо.

Чому нова анімаційна картина Джоша Кулі обов'язкова до перегляду, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Історія іграшок 4».

7 червня 2019,  14:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Історія іграшок 4» представляє двох страшних ляльок Габбі-Габбі і Вінсента.

Читати далі...
30 травня 2019,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Історія іграшок 4» знайомить глядачів з новою і досить дивною іграшкою на ім'я Виделик.

У своїй четвертій пригоді давні друзі ковбой Вуді (Том Генкс) і космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) вирушать в незабутню подорож разом зі своєю хазяйкою Бонні (Мадлен МакГроу) та іншими іграшками. Бажаючи повернути назад іграшку Виделика (Тоні Гейл), який утік, Вуді відправляється слідом за ним і незабаром возз'єднується з давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс), яка допомагає йому в цьому непростому квесті.

Дивіться також фінальний трейлер «Історія іграшок 4». У кіно з 20 червня.

21 травня 2019,  18:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бравий ковбой Вуді стає нянькою для нової іграшки Бонні у фінальному трейлері пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4».

Ковбой Вуді (Том Генкс) та космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) повертаються на екрани в своїй четвертій пригоді, яка відправить їх в дорожню подорож разом з їхньою хазяйкою Бонні (Мадлен МакГроу) та іншими іграшками. Бонні самостійно змайструвала з пластикової виделки іграшку на ім'я Форкі (Тоні Гейл), але він не вважає себе іграшкою і постійно норовить втекти. Одного разу йому це вдається, і герої вирушають на його пошуки, в ході яких потрапляють в парк атракціонів, де знайомляться зі жвавої парочкою плюшевих іграшок Качкою (Кіген-Майкл Кі) та Кроликом (Джордан Піл) і возз'єднуються з давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс).

Дивіться також ТБ-ролик мультфільму «Історія іграшок 4», який показує народження Форкі. У кіно з 20 червня.

6 травня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Disney і Pixar представили цікавий ТБ-ролик мультфільму «Історія іграшок 4», який показує, як народжується і оживає нова іграшка.

У новій главі франшизи «Історія іграшок», яка стартувала у 1995 році, давні друзі Вуді (Том Генкс) і Базз (Тім Аллен) відправляться в захоплюючу подорож, щоб повернути додому нову іграшку Форкі (Тоні Гейл), яку їхня хазяйка Бонні (Мадлен МакГроу) зробила своїми руками на уроці праці.

Дивіться також ТБ-ролик «Історії іграшок 4», який представляє персонажа Кіану Рівза каскадера Дюка Кабума. У кіно з 20 червня.