Джерри СигелJerry Siegel

50%
0
50%
0

Фільмографія

Миротворець (2022) ... сценарист
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... сценарист
Супермен і Лоїс (2021) ... сценарист
Eradicator: Absolute Authority (2020) ... сценарист (персонажи)
Харлі Квін (2019) ... сценарист
Superman: End of an Era (2019) ... сценарист (персонажи)
Смерть і повернення Супермена (2019) ... сценарист (персонаж)
Лего. Фільм 2 (2019) ... сценарист
Панування Суперменів (2019) ... сценарист
DC дівчата-супергерої (2019) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...