Рецензії, в яких згадується Саймон Пегг

11 квітня 2022,  21:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За 20 років існування анімаційної франшизи «Льодовиковий період» його культове тріо Менні, Дієго та Сід обзавелося купою друзів та пережило найбільш немислимі (а частенько і надмірно абсурдні) пригоди. Абсолютно ніякий п'ятий мультфільм «Льодовиковий період: Курс на зіткнення» остаточно переконав публіку в тому, що нашим героям настав час відпочити від яскравого світла софітів, але тут студія Blue Sky опинилася в руках Disney (в комплекті з 21st Century Fox), а значить, пенсія скасовується. І щоб не занапастити франшизу остаточно, було прийнято рішення зняти не прямий сиквел, а певний спін-офф, де головними героями будуть не Менні, Дієго та Сід, а опосуми Креш та Едді й одноокий тхір Бак зі світу динозаврів. В результаті вийшов мультфільм під назвою «Льодовиковий період: Пригоди Бака», чия прем'єра відбулася одразу на стримінговій платформі Disney+, оминувши кінотеатри. Чи вдалося йому вдихнути життя в цю франшизу, що замерзає?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темний спадок»
Балакучий скелет у шафі її батька
20 травня 2020,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Від свого батька у спадок можна отримати що завгодно. Нерухомість, гроші, сімейну реліквію, борги... Чи щось страшніше. Наприклад, людину, прикуту ланцюгом в підземному бункері, який розташований в декількох кроках від вашого літнього будинку. Саме таку спадщину від свого багатого батька отримала головна героїня фільму «Темний спадок». І тепер їй потрібно вирішити, що з цим робити.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Місія неможлива: Фолаут»
Том Круз виживе в цьому фільмі
25 липня 2018,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Бондіана все ніяк не випустить свій 25-й фільм, франшиза про іншого відомого шпигуна Ітана Ганта «Місія неможлива» продовжує набирати обертів. Останні два фільми стали хітами жанру, зібравши разом 1,4 мільярда доларів, і для своєї шостої шпигунської пригоди «Місія неможлива: Фолаут» Том Круз був готовий піти на все й неодноразово ризикувати своїм життям, щоб показати глядачам екшен, якого вони ще не бачили на великому екрані.

Читати далі...
9 травня 2018,  22:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Жила-була в цьому жорстокому грішному світі маленька дівчинка, яка дуже любила казку Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». Доля випробовувала її різними жахливими способами, але, як казав один лиходій, все, що тебе не вбиває, робить тебе дивасніше. Ось і ця дівчинка виросла дуже дивною, просто-таки божевільною, а ще одержимою смертю та надзвичайно красивою, що є дуже небезпечним поєднанням. І тепер її цікавить тільки помста, до якої вона впевнено йде, цокаючи своїми каблучками.

Читати далі...