Новини, в яких згадується Тім Рот

10 серпня 2022,  00:15 | Новини серіалів

Вже наступного тижня, 18 серпня, ми познайомимося з новою супергероїнею кіновсесвіту Marvel Жінкою-Халк, яка отримала свій сольний серіал. А поки дивимося цікаве відео про його створення за участю Татьяни Маслані та Марка Руффало.

Читати далі...
18 травня 2022,  01:32 | Новини серіалів

Цього літа Marvel і Disney збираються порадувати нас одразу двома супергеройськими серіалами «Міс Марвел» та «Жінка-Халк», і в нас нарешті є трейлер другого з них, де з'являється один з основних Месників (вгадайте з першого разу його ім'я).

Читати далі...
28 грудня 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios розкрила нові деталі про майбутній супергеройський серіал «Жінка-Халк», який вийде на Disney+. У ньому з'являться сам Халк та суперлиходій Огида з його сольного фільму 2008 року.

Читати далі...
6 червня 2019,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер грає вчительку, яку лякають радикальні погляди її учня, в офіційному трейлері психологічного трилера «Люс».

Читати далі...
27 листопада 2018,  03:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» вирішила побити всі рекорди по кількості провідних голлівудських зірок в акторському складі.

Читати далі...
3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
1 червня 2018,  16:28 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером комедійного фільму «Завзяті Шахраї» з Умою Турман та Тімом Ротом у головних ролях.

Британська подружня пара Харрієт і Пітер Фокс, рятуючись від переслідування гангстера, якому вони програли в карти велику суму, відправляється в Лос-Анджелес. Розуміючи, що гангстер, якому вони заборгували, не залишить їх у спокої, подружжя розробляє план викрадення коштовностей, в якому мають взяти участь колишня дружина Пітера та її новий чоловік.

Українська прем'єра відбудеться 14 червня.

21 грудня 2015,  15:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новый фильм Квентина Тарантино «Омерзительная восьмерка» является вестерном, как и его предыдущая работа «Джанго освобожденный». И режиссер раскрыл, что изначально у них был общий главный герой.

Читати далі...
3 листопада 2015,  12:03 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В воскресенье, 1 ноября, в Беверли-Хиллз состоялась 19-я ежегодная церемония награждения Hollywood Film Awards, отметившая самые обсуждаемые и ожидаемые фильмы года, а также ознаменовавшая начало наградного сезона 2015.

Читати далі...
18 серпня 2015,  15:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Три нових характер-постера до фільму Квентіна Тарантіно «Огидна вісімка». На них зображені персонажі Тіма РотаБрюса Дерна і Уолтона Гоггінса. Залишилося ще три (чи два) неопубліковані постера, які ми чекаємо з нетерпінням.

Сам фільм вийде у світовий прокат 25 грудня.

19 червня 2015,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прес-конференції за участю організаторів 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю була оголошена офіційна програма цього року. Загалом туди увійшло 90 фільмів з 34 країн.

Президент кінофестивалю Вікторія Тігіпко зазначила, що його особливим акцентом в цьому році є жіночий тренд: 

Тема прав жінок звучала на багатьох кінофестивалях, там виступали такі яскраві і сильні жінки, що представляють кіно, як Сальма ХайєкЖюльєт БіношКейт Бланшетт, а також багато інші жінки, які й давали майстер-класи, і виступали в своїх блогах на сайтах, даючи теми для роздумів про те, як важлива підтримка дівчатам і жінкам, як важливо актрисам, режисерам, сценаристам, які перебувають на різних етапах своєї кар'єри, підтримувати один одного і піднімати дану тему в кіноіндустрії.

На ОМКФ-2015 відсоток фільмів, знятих жінками, становить 30%, що навіть перевищує кількість жіночих заявок на більш відомих кінофестивалях.

Читати далі...
23 травня 2015,  11:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пятница выдалась в Каннах довольно любопытной, ведь на кинофестиваль прибыли всемирно известные Тим Рот и Жерар Депардье со своими новыми фильмами, представленными в рамках Конкурса.

Молодой мексиканский режиссер Мишель Франко представил вчера на Каннском кинофестивале свою драматическую историю «Chronic» («Хронический»). В ней Тиму Роту приходится справляться со смертью и грустью, поскольку он работает медбратом, заботясь о неизлечимых больных, и слишком многое отдает работе и пациентам.

Режиссер рассказал, что его новый фильм пропитан реализмом:

Как и в моих прошлых фильмах, тон повествования реалистичен, насколько это возможно. Медсестры и медбратья – аутентичные медработники, именно так они и могут выразить привязанность и преданность к своей работе.

Читати далі...
24 січня 2015,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

І з початком зйомок став, нарешті, відомий офіційний каст нового вестерну Квентіна Тарантіно, що називається «Мерзенна вісімка».

Шанувальники творчості режисера тепер можуть зітхнути спокійно. Після всіх проблем, пов'язаних з витоком сценарію в мережу, через що фільм ледве не був похований назавжди, Тарантіно разом з цікавою командою приступив до зйомок «Огидної вісімки», які почалися в цю п'ятницю в Телуриді, штат Колорадо.

У фільмі зіграють: Семюел Л. Джексон (майор Маркус Уоррен), Курт Рассел (Джон «Шибениця» Рут), Тім Рот (Освальдо Мобрей), Майкл Медсен (Джой Гейдж), Ченнінг Татум, Дженніфер Джейсон Лі (Дейзі Домерг), Деміан Бішір (Боб), Уолтон Гоггінс (Кріс Меннікс), Зої Белл і Брюс Дерн (генерал Сенфорд Смізерс). Також там з'являться актори Лі Хорслі, Джеймс Паркс, Крейг Старк і Белінда Овіно, які брали участь у зйомках попереднього фільму Тарантіно «Джанго звільнений».

Події вестерна відбуватимуться під час Громадянської війни, героями фільму стануть мисливці за головами, селяни-злочинці, ренегати та інші особистості з сумнівним корінням, які змушені відсиджуватися в місці зупинки диліжансів, коли починається хуртовина. Мандрівники незабаром починають розуміти, що можуть не доїхати до свого пункту призначення.

Прем'єра «Огидної вісімки» призначена на 13 листопада 2015.