Новини, в яких згадується Джеймс Пікенс мол.

2 березня 2024,  14:57 | Новини серіалів

Мегапопулярна медична драма «Анатомія Грей» (вона ж «Анатомія пристрасті») повертається з новими серіями вже 14 березня, а поки що дивимося трейлер її майбутнього сезону, що показує повернення кількох знайомих облич.

Читати далі...
4 грудня 2020,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 5 серії 17 сезону хітового медичного серіалу «Анатомія пристрасті» повідомляє гарну новину Мередіт Грей (Елен Помпео) йде на поправку. Але є і погана новина нашим лікарям доведеться знову боротися за життя одного зі своїх.

Читати далі...
18 вересня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на затримку зйомок через світову пандемію коронавірусу, шанувальники хітової медичної драми «Анатомія пристрасті» побачать Еллен Помпео та інших улюблених акторів в дії ще у цьому році. Прем'єра її 17 сезону відбудеться 12 листопада.

Читати далі...
22 вересня 2019,  13:39 | Новини серіалів

Телеканал ABC поділився повноцінним трейлером 16 сезону своєї хітової медичної драми «Анатомія пристрасті», на рахунку якої є 2 премії «Золотий глобус» та 4 премії «Еммі».

У прем'єрній серії Мередіт (Еллен Помпео), Алекс (Джастін Чемберс) та Річард (Джеймс Пікенс мол.) повинні зіткнутися з наслідками, після того як Бейлі (Шандра Вілсон) звільняє їх з лікарні Grey Sloan за шахрайство зі страховкою. Після свого зникнення в тумані Джексон (Джессі Вільямс) допомагає людині в небезпечній ситуації, поки його відносини з Меггі (Келлі МакКрірі) опиняються на новому перехресті. Тим часом Том (Грег Джерманн) отримує нові обов'язки в лікарні, що дивує інших лікарів.

Серія отримала драматичну назва «Nothing Left to Cling To» («Немає за що більше чіплятися») і вийде на екрани 27 вересня за українським часом.

6 вересня 2019,  15:44 | Новини серіалів

Мередіт Грей відправляється на виправні роботи в новому і місцями веселому промо-ролику 16 сезону медичної драми «Анатомія пристрасті».

Перший промо-ролик 16 сезону показав напружений момент, коли Мередіт (Еллен Помпео) прийшла провідати ДеЛюку (Джакомо Джіанніотті) у в'язниці і сказала йому, що вона в усьому зізнається. І тепер ми бачимо, що вона дотрималася свого слова і тепер прибирає сміття на узбіччі дороги під наглядом офіцера. Тим часом Бейлі (Шандра Вілсон) повідомляє в лікарні своїм шокованим колегам, що «у зв'язку з кримінальною діяльністю», Мередіт, Алекс (Джастін Чемберс) та Річард (Джеймс Пікенс мол.) більше там не працюють.

До прем'єри 16 сезону серіалу «Анатомія пристрасті» залишилося усього 3 тижні — вона відбудеться 26 вересня.

3 вересня 2018,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер популярної медичної драми «Анатомія пристрасті» Кріста Вернофф розповіла, що незважаючи на те, що темою 15 сезону буде кохання, в ньому також будуть присутні «криваві і потворні речі».

Читати далі...