Оновлення, в яких згадується Рейчел МакАдамс

13 листопада 2017,  13:24 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Нічні ігри» з Рейчел МакАдамс і Джейсоном Бейтманом в головних ролях.

Макс та Енні щотижня влаштовують нічні ігри для друзів. Але одного разу Максів харизматичний брат Брукс організовує загадкову вечірку за участі підставних злочинців та федералів. Тож коли Брукса викрадають, усі вважають це частиною гри… Але коли шестеро гравців вирушають на пошук розгадки, вони починають усвідомлювати, що ані ця «гра», ані викрадення Брукса – не те, чим здаються. Протягом однієї хаотичної ночі друзі заплутуються ще більше, бо кожен крок веде до ще більш несподіваного повороту. Без правил, без підказок, без усвідомлення того, хто ж грає проти них. Це стане або їхньою найвеселішою пригодою, або…кінцем гри.

У кінотеатрах України з 1 березня 2018 року.

10 листопада 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures представила дебютний трейлер детективної комедії «Нічні ігри» з Рейчел МакАдамс і Джейсоном Бейтманом в головних ролях.

Вони втілюють подружжя Енні й Макс, які разом зі своїми друзями регулярно збираються для вечора ігор. В один з таких вечорів все раптом йде не за планом, і їх гра «Розгадай вбивство» тісно переплітається зі світом справжніх злочинів. Тепер друзям доведеться стати справжніми, а не іграшковими детективами, щоб пережити цю ніч. Компанію МакАдамс і Бейтману тут складають Кайл Чандлер, Біллі Магнуссен, Джессі Племонс, Кайлі Банбері, Камілль Чен та Ламорн Морріс.

У світовий прокат фільм Джона Френсіса Дейлі й Джонатана Голдштейна, які придумали «Нестерпних босів», вийде 15 лютого 2018 року. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.

24 жовтня 2016,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися двома новими анімованими постерами «Доктора Стренджа», що представляють погляд на героїв Бенедикта Камбербетча та Рейчел МакАдамс під новим закрученим кутом.

Читати далі...
20 жовтня 2016,  15:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент «Доктора Стренджа» демонструє відмінну хімію між Бенедиктом Камбербетчем та Рейчел МакАдамс, які втілюють хірурга Стівена Стренджа та його колегу-хірурга Крістін Палмер. У них вже були романтичні стосунки в минулому, і з тих пір Крістін не зустрічається з колегами, що називає «правилом Стренджа». Але головний герой все ще не втрачає надії запросити її на романтичне побачення... яким в його розумінні є вечір з доповіддю по нейрології.

Новий промо-ролик цього незвичайного супергеройського екшену, де Камбербетч розповідає про магічні об'єкти, дивіться тут.

14 жовтня 2016,  20:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В черговій фічуретці «Доктора Стренджа» Тільда Свінтон із захопленням відгукується про «розум та дотепність» Бенедикта Камбербетча, які підказали йому, як грати Стренджа; Рейчел МакАдамс каже, наскільки «неймовірна» Свінтон в образі Стародавньої, а Чіветел Еджіофор повідомляє, що зніматися відразу з двома Бенедиктами, включаючи Вонга, було вельми... дивно.

Український трейлер цього незвичайного марвелівського екшену, який відправить вас за межі цього всесвіту, дивіться тут.

7 жовтня 2016,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка «Доктора Стренджа» з Бенедиктом Камбербетчем і Рейчел МакАдамс розкриває, що їх супергеройський екшен не тільки покаже подорожі у просторі, а й у часі. Виконавець головної ролі також заявляє у відео, що сольник його Стівена Стренджа стане мостом між зрозумілою нам реальністю і чимось, що знаходиться далеко за нею, в Кіновсесвіті Marvel.

Геройський ТВ-ролик фільму з багатьма новими моментами дивіться тут.

30 вересня 2016,  14:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шість основних персонажів марвелівського «Доктора Стренджа» отримали одразу по два різних постера, на яких змінюється їх реальність.

Читати далі...
16 вересня 2016,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретке «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч розкрив, що його герой одержимий контролем долі і навіть смерті, і пообіцяв, що у фільмі є багато драми, комедії, а також фантастична пригода.

А Тільда Свінтон, Рейчел МакАдамс, Чиветел Еджіофор і продюсер Кевін Файгі розповіли нові деталі про непросту історію цього супергероя.

11 лютого 2016,  23:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey
  • Номінації на премію «Оскар» за кращий фільм, режисера, актора другого плану (Марк Руффало), актрису другого плану (Рейчел МакАдамс), оригінальний сценарій, монтаж, 2016
  • Номінації на премію «Золотий глобус» за кращий драматичний фільм, режисера, сценарій, 2016

Заснована на реальних подіях історія журналістського розслідування одного з найгучніших в історії США секс-скандалів. Кореспонденти бостонської газети викривають випадки педофілії, в яких звинувачуються представники Церкви...

В кінотеатрах України з 25 лютого.

20 березня 2015,  02:46 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У фільмі «Алоха» відомий розробник озброєнь (Бредлі Купер) повертається до міста, в якому досяг найбільших здобутків у своїй кар’єрі, та поновлює стосунки з колишньою коханою (Рейчел МакАдамс), а паралельно і неочікувано закохується у свою колегу – жінку жорсткої вдачі, пілота Військово-Повітряних Сил (Ема Стоун). Від володаря премії Оскар Камерона Кроу – режисера та автора сценарію фільмів «Джері Магуайєр» та «Майже знаменитий». У фільмі також знімались Білл Мюррей, Джон Красінськи, Денні МакБрайд та Алек Болдуїн.

В кінотеатрах України і Росії з 28 травня.