Новини фільмів, в яких згадується Колін Ферт

25 серпня 2022,  10:17 | Новини фільмів

Напередодні Міжнародного кінофестивалю у Торонто у мережі з'явився тизер-трейлер нової стрічки відомого британсько-голлівудського режисера Сема Мендеса, яка отримала назву «Empire of Light» («Імперія світла»).

Читати далі...
22 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Гаррі МакКвін представляє нову трагічну історію кохання з космічною назвою «Супернова», головних героїв якої втілюють лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі.

Читати далі...
9 вересня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український тизер пригодницького фентезі «Таємничий сад», чия прем'єра неодноразово переносилася через пандемію коронавірусу, повідомляє, що ми нарешті зможемо побачити його на великому екрані з 24 вересня.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
2 березня 2020,  18:21 | Новини фільмів

Ви готові відправитися в казкову подорож до «Таємничого саду»? Тоді швидше дивіться новий український трейлер сімейного фентезі режисера Марка Мандена, заснованого на знаменитому романі Френсіс Годжсон Бернетт.

Нова фентезійна пригода від продюсера хітових франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девіда Геймана розповість про 10-річну дівчинку-сироту Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яку після смерті батьків через спалах холери в Індії відправляють до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт, що розташовується в глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і одного разу вони разом відправляються в чарівний сад, який Мері знаходить за високим муром недалеко від маєтку.

У фільмі Мандена також зіграє номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс. Українська прем'єра фентезі «Таємничий сад» очікується 7 травня. В той же день в український прокат вийде спортивна драма з Беном Аффлеком «Поза грою».

18 лютого 2020,  17:17 | Новини фільмів

Кінокомпанія StudioCanal поділилася офіційним трейлером пригодницького фентезі «Таємничий сад», у створенні якого бере участь продюсер «Гаррі Поттера» і «Паддінгтона» Девід Гейман.

«Таємничий сад» буде новою екранізацією бестселера британської письменниці Френсіс Годжсон Бернетт, який слідує за пригодами дівчинки-сироти Мері Леннокс (Діксі Егерікс). Після смерті батьків її відправляють жити до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт у глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і, щоб підняти йому настрій, вирішує показати йому чарівний сад, що ховається за високим муром.

Українська прем'єра фільму «Таємничий сад», де також з'явиться номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс, очікується 7 травня.

11 січня 2020,  21:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент військового екшену Сема Мендеса «1917», який знову вражає своїм візуальним рядом, що створив оператор фільмів «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Скайфол» Роджер Дікінс.

Нова стрічка від режисера фільму «Скайфол» відправляє глядача на передову Першої світової війни, де два молоді солдати Шофілд (Джордж МакКей) і Блейк (Дін-Чарльз Чепмен) отримують від свого командира (Колін Ферт) важливе завдання перетнути ворожу територію і попередити своїх про майбутній напад. Фрагмент показує Шофілда в місті, яке охоплене вогнем, і тут його помічає ворог і починає по ньому стріляти...

Фільм «1917» потрапив у список Найкращих фільмів 2019 року за версією Американського інституту кіномистецтва, отримав 2 премії «Золотий глобус» і є одним з головних претендентів на «Оскар». В український прокат він вийде 30 січня.

13 грудня 2019,  20:55 | Новини фільмів

Перший фрагмент військового бойовика «1917» від режисера фільму «Скайфол» Сема Мендеса показує дуже напружений епізод, де головний герой намагається втекти від ворога, який стріляє по ньому, крізь руїни міста.

Події екшену «1917» розвиваються під час Першої світової війни і слідують за двома молодими солдатами і друзями Шофілдом (Джордж МакКей) та Блейком (Дін-Чарльз Чепмен). Командир (Колін Ферт) доручає їм небезпечну і дуже відповідальну місію, від результату якої залежить життя багатьох британських солдатів, включаючи брата Блейка. Хлопці повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад. І в даному фрагменті Шофілд щосили намагається вижити серед руїн міста, де засіли німці.

Дивіться також український трейлер фільму «1917». У кіно з 30 січня.

16 листопада 2019,  00:38 | Новини фільмів

Очікуваний військовий екшен Сема Мендеса «1917» за участі Бенедикта Камбербетча і Коліна Ферта отримав офіційний український трейлер, який своєю темою і атмосферою нагадує «Дюнкерк» Крістофера Нолана.

Нова кінострічка від режисера знаменитого шпигунського бойовика «Скайфол» розповість про двох молодих британських солдатів Шофілда (Джордж МакКей з «Капітана Фантастика») та Блейка (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яким їхній командир під час Першої світової війни доручив небезпечну і дуже відповідальну місію. Хлопці повинні боротися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого можуть загинути багато солдатів, включаючи брата Блейка.

Українська прем'єра фільму «1917» відбудеться 30 січня 2020 року. Компанію йому в прокаті складуть драма Грети Гервіг «Маленькі жінки» та кримінальна картина Гая Річі «Джентльмени».

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
10 жовтня 2019,  01:52 | Новини фільмів

Дивимося чарівний український тизер-трейлер британського сімейного фентезі «Таємничий сад», в якому зіграли лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс.

Нова адаптація бестселера Френсіс Годжсон Бернетт, над якою працює продюсер «Гаррі Поттера» і «Паддінгтона» Девід Гейман, покаже захоплюючі пригоди дівчинки-сироти Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яка після смерті батьків відправляється до свого суворого дядька Арчібальда Крейвена (Ферт) в його віддалений і похмурий маєток Місселтвейт в глибині Йоркширських боліт. І одного разу ця допитлива дівчинка знаходить на його території таємний прохід, за яким ховається чарівний сад.

Точна дата української прем'єри фільму «Таємничий сад», який зняв режисер Марк Манден, поки не повідомляється, але вона відбудеться навесні 2020 року.

4 жовтня 2019,  18:58 | Новини фільмів

Вчора вийшов другий офіційний трейлер військової кінокартини про Першу світову війну з лаконічною назвою «1917», яку зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Скайфолл» Сем Мендес.

Драматичний фільм «1917» зібрав зірковий каст, куди увійшли Колін Ферт, Бенедикт Камбербетч, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, але його головними героями будуть двоє молодих солдатів у втіленні Джорджа МакКея і Діна-Чарльза Чепмена. Командир відправляє їх передати важливе повідомлення і врятувати батальйон, де служить брат одного з них, але для цього їм доведеться ризикувати життям і перетнути ворожу територію.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса відбудеться 25 грудня. З нетерпінням очікуємо оголошення дати його виходу в український прокат.

30 вересня 2019,  16:41 | Новини фільмів

Рейф Файнс, Гарріс Дікінсон, Джемма Артертон і Джимон Гонсу стають у витоків легендарної шпигунської організації Великої Британії в новому українському трейлері пригодницького бойовика «Кінгс Мен».

Новий фільм режисера Меттью Вона буде пріквелом хітових екшенів «Кінгсман: Таємна служба» і «Кінгсман: Золоте кільце», де замість Коліна Ферта і Терона Еджертона в центрі небезпечних подій опиняться Рейф Файнс та Гарріс Дікінсон. Бойовик перенесе нас на початок 20 століття, покаже Першу світову війну і зачепить тему створення зброї масового ураження, тому його другий трейлер трохи нагадує по духу першу «Диво-жінку».

В український прокат приквел «Кінгс Мен» прибуде 13 лютого 2020 року.

23 вересня 2019,  01:18 | Новини фільмів

Продюсер популярних казкових франшиз «Гаррі Поттер» та «Паддінгтон» Девід Гейман готує нову екранізацію знаменитого бестселера Френсіс Годжсон Бернетт «Таємничий сад», чий тизер-трейлер дивіться нижче.

Фентезі «Таємничий сад» («The Secret Garden») розповість історію 10-річної дівчинки Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яка народилася в Індії у багатих британських батьків. Коли вони помирають від хвороби, її відправляють назад до Англії до дядька Арчібальда Крейвена (Колін Ферт) в його віддалений маєток, що розташувався в глибині Йоркширських боліт. Там Мері починає розкривати багато сімейних таємниць, особливо після зустрічі зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), якого замикають в одному крилі будинку. Разом ці дві поранені дитини зцілюють одне одного, знаходячи дивовижний секретний сад, загублений на території маєтку Міссельтвейт.

Світова прем'єра сімейної пригоди «Таємничий сад», де також зіграє Джулі Волтерс (вона ж місіс Візлі з Поттеріани), відбудеться у квітні 2020 року.