Оновлення, в яких згадується Октавія Спенсер

25 березня 2019,  16:36 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером хоррор-трилера «Ма» компанії Blumhouse та продюсера Джейсона БлумаСкло», «Перша судна ніч»).

За сюжетом дівчина на ім'я Меггі (Діана Сільверс) разом з друзями просить добродушну на вигляд жінку Сью Енн (Октавія Спенсер) купити їм випивки для вечірки. Героїня погоджується допомогти підліткам з метою завести друзів. Пізніше Сью влаштовує власну вечірку, і ніби все йде цілком добре. Однак з часом жінка починає творити дивні та страшні речі, явно не добра бажаючи молодим людям.

Прем'єра фільму «Ма» запланована на 20 червня.

10 листопада 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова істота, народжена фантазією Гільєрмо дель Торо, показує свої ікла в третьому трейлері фентезі «Форма води».

«Форма води» переносить нас в США часів Холодної війни, де в секретній лабораторії досліджують загадкову підводну істоту (Даг Джонс). У цій лабораторії працює німа прибиральниця Еліза (Саллі Хокінс), і вона знаходить спосіб подружитися з бранцем. Одного разу разом зі своєю колегою Зельдою (Октавія Спенсер) вона наважується викрасти істоту з лабораторії й відпустити на свободу, але по їх сліду тут же кидається жорстокий голова лабораторії Стрікленд (Майкл Шеннон).

На вихідних «Форма води» отримала премію Hollywood Film Awards 2017. Українська прем'єра фільму очікується 22 лютого 2018 року.

5 вересня 2017,  16:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox Searchlight поділилася інтригуючим дебютним фрагментом фентезійного фільму Гільєрмо дель Торо «Форма води». Відео показує, як німа героїня Саллі Гокінс, яка працює прибиральницею в надсекретній лабораторії, торкається щойно привезеної камері, наповненої каламутною водою... і звідти їй відповідає загадкова водна істота (Даг Джонс).

Повноцінний трейлер кінокартини, де також знялися Майкл Шеннон, Октавія Спенсер та Майкл Стулбарг, які з'являються в даному фрагменті, дивіться тут.

21 липня 2017,  02:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов неземний трейлер драматичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яке розповість про любов німої жінки Елізи (Саллі Гокінс) та невідомої водної істоти (Даг Джонс), що вивчається людьми в надсекретній урядовій лабораторії, де вона працює прибиральницею. Чим ближче вона знайомиться з ним, тим сильніше стає їх зв'язок, але одного разу глава лабораторії вирішує, що для детального вивчення істоти, її потрібно вбити й провести розтин. І тоді Еліза вирішується на відчайдушний крок.

Українська прем'єра нової кінокартини від режисера «Лабіринту Фавна», де також зіграли Майкл Шеннон, Октавія Спенсер і Майкл Стулбарг, очікується в лютому 2018 року.

28 січня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фічуретку біографічної драми «Приховані фігури», присвячену спадщині НАСА, залишеній афроамериканськими жінками, які в 1960-х займалися складними обчисленнями для здійснення польотів у відкритий космос. Тут Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер та Жанель Моне, а також Кевін Костнер, режисер Теодор Мелфі і продюсер Фаррелл Вільямс розповідають, як завдяки розуму цих героїнь НАСА змогли запустити на орбіту астронавта Джона Гленна і повернути хід космічної гонки.

Новий трейлер кінокартини, номінованої на 3 «Оскари», де з'являються Кірстен Данст і Джим Парсонс, дивіться тут.

24 листопада 2016,  19:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер історичної драми «Невидимі цифри», головних героїнь якої зіграли Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер і Жанель Моне, знайомить нас ближче з командою афроамериканських жінок, які роблять для NASA важливі математичні розрахунки, щоб було можливо здійснити успішний запуск перших космічних місій.

У фільмі, чия українська прем'єра відбудеться в лютому 2017 року, також зіграли Кевін Костнер, Кірстен Данст, Джим Парсонс і Махершала Алі.

2 листопада 2016,  13:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Месників» Кріс Еванс поділився першим трейлером своєї нової драми «Обдарована», де він грає опікуна своєї племінниці у виконанні МакКенни Грейс. Вони живуть простим життям, але коли у дівчинки виявляють талант до складних обчисленнь, опіку над нею намагається забрати її бабуся.

У драмі також грає володарка «Оскара» Октавія Спенсер, а її режисером став Марк Вебб, який зняв «500 днів літа».

2 березня 2016,  17:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Более трех десятков новых кадров из третьей главы антиутопической франшизы «Дивергент» представляют новый взгляд на ее главных и второплановых героев.

Читати далі...