Новини, в яких згадується Октавія Спенсер

16 жовтня 2022,  23:55 | Новини фільмів

Цього новорічного сезону нас буде зігрівати не тільки нова святкова стрічка з Ліндсі Лохан у головній ролі, а ще й різдвяний мюзикл «Spirited» з Раяном Рейнольдсом та Віллом Ферреллом, чий перший трейлер Рейнольдс опублікував в мережі цього тижня (причому зробив він це на день народження Г'ю Джекмана).

Читати далі...
30 березня 2021,  19:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент супергеройської екшен-комедії «Сила Грома» («Thunder Force»), в якому героїні Мелісси МакКарті та Октавії Спенсер демонструють свої суперсили в сутичці з грабіжниками.

Читати далі...
4 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмен і Супермен, посуньтеся. Прийшов час для нового супергеройського дуету. Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі офіційним трейлером комедійного екшену про бодіпозитивних супергероїнь «Thunder Force».

Читати далі...
12 січня 2021,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до лавини нових крутих фільмів за участю зірок Голлівуду першої величини? Стримінговая платформа Netflix підірвала сьогодні Інтернет, поділившись трейлером своїх найочікуваніших проектів.

Читати далі...
4 листопада 2020,  19:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже подивилися нове сімейне фентезі Роберта Земекіса «Відьми», то напевно залишилися під враженням від образів Верховної відьми у втіленні Енн Гетевей. І це не випадково, адже над ними працювала художниця по костюмах Джоанна Джонстон, на чиєму рахунку є 2 номінації на «Оскар».

Читати далі...
29 жовтня 2020,  21:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Геловіна на екрани українських кінотеатрів виходить відразу декілька фільмів про надприродне на будь-який смак, а також знаменитий французький режисер Франсуа Озон кличе нас провести з ним незабутнє літо на березі моря.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Відьми»
Бережіться, діти, зубастої Енн Гетевей
29 жовтня 2020,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З дивовижних казок британського письменника Роальда Даля завжди виходять дуже видовищні та повчальні фентезійні фільми для всієї родини, як «Матільда», «Чарлі і шоколадна фабрика» та «Великий і добрий велетень», але особливе місце в серцях читачів займає його казка під назвою «Відьми», яка була екранізована в 1990 році. А через три десятиліття свою екранізацію цієї історії про підступних відьом вирішив зняти видатний голлівудський кінематографіст Роберт Земекіс, якому допомогли зі сценарієм та продюсуванням не менш відомі Гільєрмо дель Торо і Альфонсо Куарон. Чи вдалося їм створити нову класику для сучасного покоління?

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
3 березня 2020,  15:12 | Новини фільмів

Закулісне відео нового пригодницького мультфільму від Disney і Pixar «Уперед» показує, що Том Голланд і Кріс Претт були щасливі стати братами на великому екрані. Нехай навіть в анімаційній формі.

У новому мультфільмі режисера Дена Скенлона Голланд і Претт подарували свої голоси головним героям, братам-тінейджерам Ієну та Барлі, які є двома ельфами і живуть в казковому світі. Одного разу вони отримують чарівний посох і відправляються в квест, щоб зуміти поговорити зі своїм покійним батьком, за яким вони так сильно сумують. І щоб на екрані між ними була справжня магія, актори разом записували свої репліки в студії, в зв'язку з чим з'явилося чимало веселих блуперів.

Також в озвучуванні мультфільму взяли участь актриси Джулія Луїс-Дрейфус та Октавія Спенсер. В український прокат він виходить 5 березня, і перед переглядом ми наполегливо рекомендуємо прочитати нашу рецензію на мультфільм «Уперед».

28 лютого 2020,  19:44 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер виконує головну роль в новому біографічному міні-серіалі від Netflix «Мадам Сі Джей Вокер».

Драматичний серіал, який написали сценаристки Ніколь Ешер і А'Лейла Бандлс, буде надихаючою історією про афроамериканську підприємницю Мадам Сі Джей Вокер (Спенсер), яка на початку 20 сторіччя збудувала з нуля імперію по догляду за волоссям, що зробила її першою жінкою-мільйонером в історії США.

Прем'єра всіх чотирьох серій міні-серіалу «Мадам Сі Джей Вокер» відбудеться на стримінговому сервісі Netflix навесні, 20 березня.

Рецензія на фільм «Дулітл»
Веселий зоопарк Роберта Дауні мол.
9 січня 2020,  23:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Вікторіанській Англії не було відомішого лікаря за доктора Джона Дулітла. Він умів чудово знаходити спільну мову з будь-якими пацієнтами, і не важливо, ходять вони на двох ногах, на чотирьох чи взагалі пурхають з квітки на квітку. Разом зі своєю дружиною вони лікували всіх, хто стукав у двері їхнього особняка, але коли її не стало, Дулітл став справжнім відлюдником і сховався від людей за високим парканом. Минуло сім років, і раптом в його двері стукають юні хлопець і дівчина, яким потрібна його допомога. І Джону Дулітлу не залишається нічого іншого, як покинути межі своєї обителі і відправитися в незабутню пригоду в далекі краї...

Читати далі...
26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

18 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Найбільша магія в нашому житті це наша сім'я. Студія Pixar поділилася у вівторок другим офіційним трейлером свого фентезійного мультфільму «Уперед», який нагадує нам цю просту істину.

Читати далі...
28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...