Рецензії, в яких згадується Мартін Скорсезе

Рецензія на фільм «Ірландець»
Довга сповідь старого гангстера
9 травня 2020,  00:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Рано чи пізно в житті кожного гангстера, якщо йому крупно пощастило, і він дожив до старості, настає такий момент, коли хочеться висповідатися комусь в своїх жахливих діяннях. І новий фільм Мартіна Скорсезе «Ірландець», головним героєм якого є найманий вбивця Френк «Ірландець» Ширан, показує саме такий випадок. У 1950-70-х роках Френк працював на клан Буфаліно, і на його совісті виявилося безліч вбивств, які так і не були доведені. І у фільмі Скорсезе він постає на наш з вами глядацький суд.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джокер»
Історія хвороби жителів Ґотема
1 жовтня 2019,  04:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З самого дитинства мама називала Артура щасливчиком і казала йому посміхатися. І тепер він буквально надягає щасливе обличчя, працюючи клоуном за викликом і намагаючись розсмішити людей. Але далеко не всі оцінюють його зусилля по заслугах; багато хто знущається над ним, плює йому в його загримоване обличчя і б'є, поки він безпорадно лежить на асфальті... Але Артур не збирається кинути свої спроби нас розсмішити, ось тільки його бенефіс обернеться для Ґотема справжнім пеклом.

Читати далі...
13 вересня 2019,  03:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Дженніфер Лопез в перерві між своїми успішними турами знялася в комедії «Почни спочатку», яка виявилася настільки другосортною і прохідною, що могла поставити остаточний хрест на її акторській кар'єрі. Але діва не здалася і взялася за амбітний проект, заснований на реальній історії про групу жінок, які танцювали в стрип-клубі і в період кризи, коли клієнтів стало значно менше, вирішили розводити брокерів з Волл-стріт, які вкрали купу грошей у країни і не сіли за це, на великі суми. І Лопез вирішила не бути скромною і виконала роль ватажка цієї банди. Чи врятує фільм «Шахрайки з Волл-стріт» її акторську кар'єру?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Королеви криміналу»
Мелісса МакКарті очолює ірландську мафію
9 серпня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З кожним роком кримінальних історій, і зокрема історій про гангстерів, на великому екрані стає все менше, і поки затяті шанувальники цього жанру з передчуттям чекають виходу нового фільму Мартіна Скорсезе «Ірландець», студія New Line Cinema вирішила адаптувати гангстерський комікс від DC «Кухня», який в український прокат виходить з більш гучною назвою «Королеви криміналу» і розповідає про небезпечне тріо жінок-гангстерів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ван Гог. На порозі вічності»
Прогулянка прекрасними полями під ручку з одиноким генієм
21 грудня 2018,  03:13 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли дивишся на картини геніального нідерландського художника Вінсента ван Гога, який творив у 19 столітті, вони вражають своєю яскравістю фарб, за допомогою яких Вінсент міг змусити заграти найбуденніший пейзаж або предмет, як копиця сіна чи зношені черевики. Але його життя в бідності і в презирстві оточуючих було наповнене стражданнями, які передчасно перервалися від кулі в молодому віці – йому було всього 37 років. І тепер загадку його трагічного образу взявся розгадувати кінематографіст Джуліан Шнабель у своїй новій картині «Ван Гог. На порозі вічності».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джуманджі: Поклик джунглів»
Занурення в світ легендарної гри
22 грудня 2017,  15:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Останньою гучною прем'єрою 2017 року є пригодницько-фентезійний екшен «Джуманджі: Поклик джунглів», і хоча дуже хотілося побачити, що ж приготував нам цього разу невтомний Двейн Джонсон, були великі сумніви щодо того, що з такого сіквела до класики вийде щось путнє. Але фільму всупереч скептицизму глядачів і критиків вдалося стати приємним передноворічним сюрпризом.

Читати далі...