Новини серіалів, в яких згадується Йєн Зірінг

9 серпня 2019,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні відбулася прем'єра напівдокументального серіалу «BH90210», який зібрав разом каст хітової молодіжної драми 90-х «Беверлі-Гіллз 90210». Як пройшло їхнє возз'єднання, дивіться в першому фрагменті.

Читати далі...
15 липня 2019,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик продовження хітової молодіжної драми «Беверлі-Гіллз 90210» нагадує, що до його прем'єри залишилося менше місяця.

Серіал «BH90210» покаже возз'єднання основного акторського складу «Беверлі-Гіллз 90210» через 19 років після його закінчення. Шеннен Доерті (Бренда Волш), Джейсон Прістлі (Брендон Волш), Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Йєн Зірінг (Стів Сандерс), Гебріелль Картеріс (Андреа Цукерман), Браян Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спеллінг (Донна Мартін) збираються разом, коли хтось із них пропонує зняти перезапуск, але незабаром закулісна драма виявляється сильнішою за ту, яку влаштовують в кадрі їхні герої.

Улюблені герої повернуться на екрани 7 серпня. Хто ще з нетерпінням цього чекає?

7 червня 2019,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лялька Бренда, лялька Брендон... Новий тизер драматичного серіалу «BH90210», показує, як актори вирішують, що досить їм грати з ляльками своїх персонажів, і відправляються зніматися у перезапуску.

«BH90210» покаже, як через 19 років основний акторський склад хітової молодіжної драми «Беверлі-Гіллз 90210» в особі Шеннен Доерті, Джейсона Прістлі, Дженні Гарт, Ієна Зірінга, Гебріелль Картеріс, Браяна Остіна Гріна і Торі Спеллінг збирається разом, щоб знятися у перезапуску, але реальна драма швидко затьмарює драму їхніх екранних героїв.

Якщо ви скучили за акторами і вступною піснею серіалу, то дивіться тизер-трейлер продовження «Беверлі-Хіллз 90210».

Прем'єра серіалу «BH90210» відбудеться влітку, 7 серпня.

14 травня 2019,  15:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст серіалу «Беверлі-Гіллз 90210» не може викинути з голови його головну тему в новому тизер-трейлері, який вийшов у понеділок.

Відправившись кожен своїм шляхом після закінчення оригінального серіалу, що відбулося 19 років тому, Шеннен Доерті (Бренда Волш), Джейсон Прістлі (Брендон Волш), Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Йен Зірінг (Стів Сандерс), Гебріелль Картеріс (Андреа Цукерман), Брайан Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спеллінг (Донна Мартін) возз'єднуються, коли один з них пропонує зняти перезапуск «Беверлі-Гіллз 90210». Але закулісна драма виявляється ще сильнішою за екранну. Що буде, коли перше кохання, старе захоплення, друзі та суперники зберуться разом?

Прем'єра міні-серіалу «Беверлі-Гіллз 90210» відбудеться 7 серпня.

9 травня 2019,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шеннен Доерті і Джейсон Прістлі возз'єднуються з іншими членами каста знаменитої молодіжної драми «Беверлі-Гіллз 90210» у новому тизері її продовження.

Новий серіал «Беверлі-Гіллз 90210», який буде складатися всього з 6 серій, покаже, як актори Шеннен Доерті (Бренда Волш), Джейсон Прістлі (Брендон Волш), Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Ян Зірінг (Стів Сандерс), Гебріелль Картеріс (Андреа Цукерман), Браян Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спеллінг (Донна Мартін) зберуться разом через 19 років після закінчення серіалу і вирішать знятися у перезапуску, що додасть в їхні життя драми.

На жаль, у тизері не вистачає Люка Перрі (Ділан МакКей), який пішов з життя після ішемічного інсульту 4 березня 2019 року.

Прем'єра міні-серіалу «Беверлі-Гіллз 90210» відбудеться 7 серпня.

4 березня 2019,  02:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Fox представив перший тизер продовження культового молодіжного серіалу «Беверлі-Гіллз 90210», яке буде міні-серіалом на 6 серій.

Офіційно підтверджено, що в міні-серіалі «90210» повернуться Джейсон Прістлі (Брендон Волш), Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Ієн Зірінг (Стів Сандерс), Гебріелль Картеріс (Андреа Цукерман), Браян Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спеллінг (Донна Мартін). Але вони будуть грати не своїх персонажів, а посилені версії самих себе. Актори зустрінуться через 19 років після закінчення серіалу, і хтось з них запропонує зняти перезапуск, що стане каталізатором нової драми в їхніх життях.

Тизер повідомляє, що серіал повернеться на екрани цього літа, але поки не розкриває точну дату прем'єри нових серій.