Новини, в яких згадується Меган Маллаллі

1 лютого 2020,  15:52 | Новини серіалів

Ґудзики, целофан, лоразепам... Телеканал NBC поділився смішним фрагментом 8 серії 11 сезону хітового американського ситкому «Вілл і Грейс» за участю запрошеної зірки Демі Ловато.

У фрагменті Джек (Шон Гейс) і Карен (Меган Маллаллі) беруть участь в живому сеансі ASMR Дженні (Ловато), де вони повинні говорити пошепки і тільки приємні речі. Але Карен злиться на Джека і запитує в нього, навіщо він сказав Люку (Крістофер Торнтон), що той був «просто сексом на одну ніч». Карен дуже подобається Люк, а «Джек все зіпсував». Дженні намагається згладити цю сварку в прямому ефірі, на що Карен говорить, що спершу вона протягне руку через стіл і «витягне Джеку його кульки прямо через його вуха».

Нова серія серіалу «Вілл і Грейс» вийде на екрани 7 лютого за українським часом. Вона отримала двозначну назву «Bi-Plane» («Бі-план»), в якій герої піднімуть тему бісексуальності.

19 жовтня 2019,  02:45 | Новини серіалів

Готуйтеся до прощання з веселою четвіркою. Цього тижня американський канал NBC опублікував у мережі трейлер заключного сезону хітового ситкому «Вілл і Грейс», прем'єра якого відбудеться вже 24 жовтня.

Серіал «Вілл і Грейс» смішить глядачів з 1998 року і хоча він зовсім нещодавно повернувся зі своєї довгої перерви, нас знову чекає нове прощання з улюбленими персонажами. Але перед цим у Вілла (Ерік МакКормак), Грейс (Дебра Мессінг), Джека (Шон Гейс) і Карен (Меган Маллаллі) є для вас шокуюча новина Грейс вагітна!

Однією із запрошених зірок фінального сезону буде Демі Ловато. Її героїню звуть Дженні, і вона з'явиться в житті Вілла несподіваним чином.

6 вересня 2019,  18:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса й співачка Демі Ловато буде запрошеною зіркою 11 сезону легендарного серіалу «Вілл і Грейс» і вже поділилася враженнями від зйомок у своїй першій серії.

Читати далі...
6 вересня 2018,  15:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал NBC представив інтригуючий тизер 10 сезону легендарного американського ситкому «Вілл і Грейс», який обіцяє декілька весіль.

Тизер показує Вілла (Ерік МакКормак), Грейс (Дебра Мессінг), Джека (Шон Хейс) і Карен (Меган Маллаллі) на весіллі, і коли наречена кидає букет, всі четверо відчайдушно біжать його ловити. Після чого на екрані з'являється напис: «Бути неодруженими це минулий сезон».

У фіналі 9 сезону сталося кілька заручин: Джек прийняв спонтанну пропозицію від свого нового хлопця Естефана (Брайан Джордан Альварез), а також про свої заручини оголосили мама Вілла (Блайт Даннер) і батько Грейс (Роберт Клейн), чим знатно шокували головних героїв. Як думаєте, хто з них піде до вівтаря першими?

Прем'єра 10 сезону «Вілла і Грейс» відбудеться 4 жовтня.

14 серпня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джек (Шон Хейс) і Карен (Меган Маллаллі), Вілл (Ерік МакКормак) і Грейс (Дебра Мессінг) повертаються на телеекрани, чому вони невимовно раді, як показує новий промо-ролик ситкому «Вілл і Грейс». Посміхаючись й обіймаючись, вони просто позують під енергійну музику на тлі своїх імен; їм не потрібно зайвих слів, адже саме на цій четвірці тримався популярний серіал, який за свій час в ефірі був номінований на цілих 27 «Золотих глобусів», що на 17 номінацій більше, ніж у «Друзів». Хто знає, може в наступному році «Віллу і Грейс» нарешті вдасться перемогти.

Прем'єра нових серій відбудеться 28 вересня. Серіал вже продовжено на 10 сезон.

4 серпня 2017,  18:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з новим трейлером повернення популярного ситкому «Вілл і Грейс» канал NBC повідомив, що розширив майбутній сезон з 12 до 16 серій, а також продовжив серіал на 10 сезон. А це означає, що Вілл (Ерік МакКормак), Грейс (Дебра Мессінг), Карен (Меган Маллаллі) та Джек (Шон Гейс) будут смішити глядачів ще мінімум два роки.

Музичний трейлер «Вілл і Грейс» дивіться тут. Серіал повертається на екрани 28 вересня.

8 червня 2017,  01:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал NBC випустив зворушливий музичний трейлер нового сезону культового серіалу «Вілл і Грейс», який повертається на екрани після 11-літньої перерви. У ньому Вілл Труман (Ерік МакКормак) намагається переконати свою подругу Грейс Адлер (Дебра Мессінг) в тому, що возз'єднання — відмінна ідея, для чого приводить її в декорації їх серіальної квартири... де їх всі ці роки чекали життєрадісні Карен Волкер (Меган Маллаллі) і Джек МакФарленд (Шон Хейс). І вони дружньо починають співати і танцювати.

Новий сезон «Вілла і Грейс», який буде складатися з 10 серій, вийде на екрани восени цього року.

26 січня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий ситком «Вілл і Грейс», на чиєму рахунку 16 нагород «Еммі», повертається з новим сезоном! І канал NBC вже встиг представити його перший тизер, де присутня четвірка основних персонажів — Вілл (Ерік МакКормак), Грейс (Дебра Мессінг), Джек (Шон Хейс) і Карен (Меган Маллаллі), а також з'являється Розаріо Салазар (Шеллі Моррісон).

Прем'єра 9 сезону, який буде складатися з 10 серій, очікується пізніше в 2017 році.