Новини, в яких згадується Джон Крайєр

23 березня 2021,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився довгоочікуваним трейлером 6 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який показує, що Лекс Лютор став суперсильним і має намір стерти нашу героїню (та інших супергероїв) з лиця Землі.

Читати далі...
19 березня 2021,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри шостого і фінального сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» телеканал The CW вирішив порадувати нас кадрами його дебютної серії, яка була знята ще до пандемії COVID-19.

Читати далі...
16 січня 2021,  18:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Бурхливі оплески лідеру Сімки! Зірка хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старр забрав додому одразу дві нагороди Critics Choice Super Awards: в категорії Найкращий лиходій в телесеріалі та Найкращий актор в супергеройському серіалі.

Читати далі...
13 травня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 8 нових кадрів заключної серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», на яких Кара Денверс неодноразово посміхається, незважаючи на те, що Лекс Лютор збирається влаштувати кінець світу.

Читати далі...
11 травня 2020,  13:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Лекс Лютор знову збирається знищити світ в промо-ролику 19 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», яка завершить даний сезон. Але на його шляху стає довгоочікуваний союз.

Читати далі...
4 травня 2020,  21:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після цілого місяця карантину супергеройський серіал «Супергьорл» нарешті повернувся на телеекрани, і його наступна серія покаже реванш Кари та суперлиходія Рами Хана.

Читати далі...
6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
16 березня 2020,  15:03 | Новини серіалів

Промо-ролик 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» обіцяє нам показати Алекс в ролі Супергьорл з альтернативної реальності.

Алекс (Кайлер Лі) використовує контактні лінзи від Obsidian, щоб відправитися у віртуальний Нешнл-Сіті, де вона приміряє на себе абсолютно новий образ. Тим часом Келлі (Азі Тесфай) допомагає Вільяму (Стаз Нейр) в його розслідуванні діяльності Лекса (Джон Крайєр), а Кара (Мелісса Бенойст) повинна впоратися з важкими новинами.

Прем'єра серії «Alex in Wonderland» («Алекс в Країні чудес»), режисеркою якої стала Таунія МакКірнан, відбудеться 23 березня за українським часом.

5 березня 2020,  17:03 | Новини серіалів

Телеканал The CW поділився в мережі офіційним промо-роликом 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Кара Денверс пробує себе в ролі тілоохоронця. І вона від цієї нової роботи не в захваті.

Лекс Лютор (Джон Крайєр) дає Супергьорл (Мелісса Бенойст) завдання захистити Андрею (Джулі Гонсало) від антитехнологічного екстреміста, але його дволикий план йде далі за те, щоб просто зберегти Андреї життя. Тим часом Лєна (Кеті МакГрат) робить крок вперед в проекті Non Nocere, і не без допомоги Лекса.

Дана серія так і називається «The Bodyguard» («Тілоохоронець»), і її прем'єра відбудеться у понеділок, 9 березня за українським часом.

25 лютого 2020,  14:41 | Новини серіалів

«Коли я відчуваю занепокоєння, мені хочеться щось вдарити». Дивимося крутий промо-ролик 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Лекс (Джон Крайєр) дає Супергьорл (Мелісса Бенойст) завдання захистити Андрею (Джулі Гонсало) від антитехнологічного екстреміста, але його дволикий план йде далі, ніж просто зберегти Андреї життя. Тим часом Лєна (Кеті МакГрат) робить крок вперед в проекті Non Nocere, і не без допомоги Лекса.

Серія під назвою «The Bodyguard» («Тілоохоронець») вийде на телеекрани 9 березня за українським часом. Тоді й дізнаємося, чи вдасться Люторам обійти Супергьорл.

17 лютого 2020,  17:02 | Новини серіалів

Кара Денверс проживає свою історію з самого початку в 100-й ювілейній серії серіалу «Супергьорл», чий промо-ролик дивіться нижче.

Містер Міксіспітлік (Томас Леннон) повертається з привабливою пропозицією для Супергьорл (Мелісса Бенойст) що коли вона зможе повернутися назад у часі і розповісти Лєні (Кеті МакГрат) свій секрет, випередивши Лекса (Джон Крайєр), чи змінить це щось? Переживаючи знову ключові моменти серіалу, Кара повинна вибрати, чи хоче вона змінити історію, щоб знову бути з Лєною подругами.

Серія, яку зняв режисер Джессі Варн, називається «It's a Super Life» («Це супержиття») і вийде на екрани 24 лютого за українським часом.

21 січня 2020,  15:33 | Новини серіалів

Він повернувся і прихопив з собою іграшки! У 11 серії 5 сезону серіалу «Супергьорл», яку зняв Девід Гервуд, команда Дівчина зі сталі зіткнеться з давнім другом і небезпечним ворогом і у них одне обличчя.

У новій серії Вінн Шот (Джеремі Джордан) повертається з майбутнього, щоб допомогти Супергьорл (Мелісса Бенойст) в боротьбі з послідовником Лялькаря. Промо-ролик розкриває, що цим маніяком виявиться двійник Вінна з іншої Землі, і він буде працювати разом з Лексом Лютором (Джон Крайєр), щоб нашкодити Супергьорл.

Серія отримала назву «Back from the Future: Part One» («Назад з майбутнього: Частина перша»), так що повернення Вінна триватиме дві серії. Перша частина вийде на екрани 27 січня за українським часом.

16 січня 2020,  16:25 | Новини серіалів

Дівчина зі сталі стикається зі «своїм найгіршим кошмаром» в розширеному промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Згідно з офіційним синопсисом серії, «наступні ускладнення, викликані «Кризою на Нескінченних Землях», змушують Супергьорл (Мелісса Бенойст) зіткнутися з хаотичною загрозою». Промо-ролик розкриває її аж ніяк не радісне возз'єднання з Лексом Лютором (Джон Крайєр), який тепер є її босом і заявляє, що прийшов з іншого всесвіту і абсолютно не лиходій. І, щоб врятувати світ, супергероїні доведеться працювати разом з ним.

Прем'єра серії під назвою «The Bottle Episode» («Пляшковий епізод»), яку зняла Таунія МакКірнан, відбудеться 20 січня за українським часом. У телебаченні пляшковим епізодом називають серію зі скромним бюджетом і мінімумом спецефектів.

15 січня 2020,  19:35 | Новини серіалів

Новий фрагмент супергеройського кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», чиї події розвивалися у світі серіалу «Стріла», показує наш улюблений дует в особі супергероїні Супергьорл і суперлиходія Лекса Лютора.

Читати далі...
13 січня 2020,  23:43 | Новини серіалів

Канал The CW дражнить нас тизером майбутніх серій кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», який торкнувся світів серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен».

У короткому відео напружений Флеш (Грант Гастін) втрачає самовладання, коли опиняється в пастці всередині Точки зникнення, і вирішує, що потрібно спробувати звідти вибратися. Супергьорл (Мелісса Бенойст), Біла канарка (Кейті Лотц), Бетвумен (Рубі Роуз), Дж'онн Дж'онзз (Девід Гервуд), Лекс Лютор (Джон Крайєр) і новачок Раян Чой (Осрік Чау) хочуть його зупинити, щоб він не наражав себе на небезпеку, але Флеш не хоче їх слухати.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» завершиться двома серіями, які вийдуть на телеекрани 15 січня за українським часом.