Новини, в яких згадується Євген Циганов

21 лютого 2015,  14:18 | Статті | Автор: SpaceMonkey

За 10 місяців студентка Київського університету ім. Шевченка знищила 309 ворожих солдатів. Уже в 23 роки вона зазнала 4 поранень, 3 контузій та стала справжньою легендою на фронті. До сьогодні вона є найкращою жінкою-снайпером у світової історії. Фільм «НЕЗЛАМНА», заснований на реальних подіях із життя легендарної українки Людмили Павличенко, з'явиться в кінотеатрах з 2 квітня.

Другий офіційний трейлер НЕЗЛАМНА:

Вона дивовижна особистість. Така, якою всі ми, жінки, пишаємося.

Джоан Блекхем, виконавиця ролі Елеонори Рузвельт

На фронті на Людмилу чекали такі випробування, що їх витримав би не кожен чоловік. Щоб уразити ціль і залишитися живою, їй іноді доводилося вичікувати на позиції кілька діб без їжі та води, лежачи на мокрій або замерзлій землі. Навіть серйозно поранена, Павличенко не прощалася зі своєю снайперською гвинтівкою. Смерть не лякала Людмилу, жінка боялася одного – втратити можливість битися за власну країну.

Страх – це бур’ян. Він заполонить ціле поле, якщо його вчасно не вирвати.

Зі спогадів Людмили Павличенко

Читати далі...
7 грудня 2014,  23:40 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Фільм «Незламна» стал першим національним проектом, який взяв у дістрибуцію найбільший світовий мейджор «Двадцяте Століття Фокс». В українських кінотеатрах прем'єра запланована навесні 2015 року. Сюжет фільму заснований на реальних подіях і присвячений долі легендарної українки Людмили Павличенко, яка стала найкращою жінкою-снайпером в історії.

У головних ролях: 

Незламна - це не просто історія однієї жінки, це історія всіх жінок на війні.

Євген Циганов

Читати далі...