Новини серіалів, в яких згадується Джейсон Бейтман

4 квітня 2022,  15:41 | Новини серіалів

Кримінальна сага знаменитої серіальної родини Бьорд добігає кінця, і новий трейлер серіалу «Озарк», яким поділилася платформа Netflix, представляє перший погляд на його заключні серії.

Читати далі...
5 березня 2020,  20:21 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix опублікував сьогодні досить похмурий і жорстокий офіційний трейлер 3 сезону своєї кримінальної драми «Озарк».

У нових серіях сім'я Бірдів повертається в бізнес і ставить на кін усе, що в них є, включаючи свій шлюб. Поки навколо їхнього нового казино «The Missouri Belle» загострюється ситуація, Марті (Джейсон Бейтман) та Венді (Лора Лінні) намагаються убезпечити свою родину, що стає все складнішим зі збільшенням успіху їхньої імперії з відмивання грошей. У трейлері ми бачимо, що бізнес все сильніше позначається на шлюбі головних героїв, і вони вирішують піти до сімейного психолога, ось тільки незрозуміло, це буде до чи після того, як Венді візьме до рук пістолет...

Трейлер також підтверджує повернення юриста Гелен Пірс у втіленні Джанет МакТір. Прем'єра 3 сезону серіалу «Озарк» відбудеться 27 березня.

30 липня 2018,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ми є відображенням нашого вибору.»

Стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер 2 сезону кримінальної драми «Озарк», де звучить крутий кавер пісні Девіда Боуї «The Man Who Sold the World».

У нових серіях «Озарка» кримінальний синдикат відправляє свого нещадного юриста Хелен Пірс (Джанет МакТір з «Джессіки Джонс») в місто, щоб всі розворушити, коли сім'я Бірдів нарешті влаштувалася. Марті (Джейсон Бейтман) і Венді (Лора Лінні) намагаються збалансувати свої сімейні інтереси на тлі загострення небезпек і починають сумніватися в тому, чи відрізняються вони від тих людей, від яких так відчайдушно намагалися втекти.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Озарк» відбудеться через місяць, 31 серпня.

11 травня 2018,  17:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вірусний промо-ролик 5 сезону знаменитого ситкому «Затримка в розвитку» повідомляє радісну новину: Блути отримують нагороду «Сім'я року».

Майкл (Джейсон Бейтман), Ліндсі (Порша Де Россі), Джордж (Джеффрі Тембор), Люсілль (Джессіка Волтер), Мейбі (Аліа Шокат), Джордж Майкл (Майкл Сера), Джоб (Вілл Арнетт), Бастер (Тоні Хейл) і Тобіас (Девід Кросс) записали відеозвернення, в якому розгублено, захоплено й пришелепкувато реагують на отриманий щойно титул «Сім'я року». Хто ж вважає їх гідними такого звання? Компанія «Остеро-Блут», тобто технічно вони самі собі вручають цю нагороду. Все одно перемога є перемога.

Дивіться офіційний трейлер 5 сезону серіалу «Затримка в розвитку», який повертається 29 травня.

8 травня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix представив перший трейлер 5 сезону знаменитого серіалу Мітчелла Хурвіца «Затримка в розвитку», на чиєму рахунку є 6 премій «Еммі» і 1 «Золотий глобус».

Читати далі...
16 серпня 2017,  01:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж через місяць після прем'єри Netflix вирішив продовжити серіал «Озарк» з Джейсоном Бейтманом в головній ролі на 2 сезон, про що повідомив за допомогою нового тизеру. У серіалі Бейтман втілює чиказького фінансового радника, який таємно перевозить свою сім'ю в місто Озарк, коли його відносини з наркокартелем йдуть шкереберть.

Компанію Бейтману в 1 сезоні склали Лора Лінні, Софія Хьюбліц, Джулія Гарнер і Джейсон Батлер Харнер. Зараз «Озарк» займає 184-е місце в списку найкращих серіалів всіх часів на IMDb.