Новини, в яких згадується Ерен Крюгер

11 березня 2015,  11:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тім Бертон буде режисерувати художній фільм «Дамбо», заснований на однойменній анімаційній класиці студії Disney.

Disney продовжує перезавантажувати свої відомі казки з живими акторами у головних ролях, і на черзі виявилася історія про слоненя з цирку, над якими сміялися з його великих вух. Мультфільм «Дамбо» вийшов у 1941 році і встиг зворушити вже кілька поколінь глядачів.

Згадуючи незвичайні готичні анімаційні фільми Бертона, як, наприклад, «Кошмар перед Різдвом», «Труп нареченої» і «Франкенвіні», за останні два з яких режисер був номінований на «Оскар», складно уявити, яким у нього вийде миле слоненя Дамбо. Але не так давно Бертон зняв диснеївську «Алісу в країні чудес», яка заробила в світовому прокаті більше $1 мільярда, тому вибір Disney насправді більш розсудливий, ніж могло здатися з першого погляду.

Кінокартина стане сумішшю CGI анімації і живої гри, як і «Аліса в країні чудес», і в добавок до класичної історії там з'явиться нова сюжетна лінія про сім'ю, яка буде розвиватися паралельно подорожі Дамбо.

Над новим «Дамбо» працюють сценарист Ерен Крюгер («Трансформери: Помста полеглих») і продюсер Джастін Спрінгер («Облівіон»).

Минулого тижня в прокат вийшла нова версія диснеївської «Попелюшки» з живими акторами, на черзі створення «Красуні і чудовиська» з Еммою Уотсон і Деном Стівенсом, а потім вже бертонівського «Дамбо».

Зараз режисер продовжує знімати «Дім дивних дітей», а також нещодавно він повідомив, що не за горами і «Бітлджус 2».