Новини, в яких згадується Джейн Остін

3 лютого 2023,  22:01 | Новини фільмів

Трейлер романтичної комедії «Таємниці таунхауса» («Townhouse Confidential») показує, як її головна героїня знаходить свого «містера Дарсі» у світі нерухомості.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Переконання» (2022)
Смілива адаптація роману Джейн Остін з харизматичною Дакотою Джонсон
24 серпня 2022,  19:29 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Голлівудські сценаристи давно знають, що коли потрібен ідеальний сюжет для розумної романтичної комедії, яка підкорить навіть найвибагливіших глядачів, то потрібно звертатися до Джейн Остін. Її твори вже екранізували багато разів і будуть екранізувати на новий лад, певно, доти, доки існуватиме кінематограф, проте це вперше, коли за адаптацію роману Остін взялася стримінгова платформа Netflix. Щоб не випускати соту версію «Гордості і упередження», вони вирішили перенести на екран трошки менш відомий роман «Переконання» (проте не менш чарівний), і на головну роль у ньому покликали Дакоту Джонсон, яка останні роки активно знімається у різножанрових фільмах, щоб назавжди залишити образ Анастейші з «П’ятдесяти відтінків сірого» у минулому (і, варто відмітити, у неї це чудово виходить).

Читати далі...
17 червня 2022,  17:25 | Новини фільмів

На всіх шанувальників і шанувальниць легендарної письменниці Джейн Остін цього літа чекає приємний сюрприз нова екранізація роману «Переконання» («Доводи розуму») від платформи Netflix, де головну роль виконає акторка Дакота Джонсон.

Читати далі...
22 квітня 2022,  14:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася першими кадрами своєї майбутньої адаптації знаменитого роману Джейн Остін «Доводи розуму» («Переконання»), головну роль в якій виконує зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
2 листопада 2020,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумуєте за «Пліткаркою» та обожнюєте костюмовані романтичні комедії в дусі Джейн Остін? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер нового міні-серіалу від Netflix «Bridgerton», де роль пліткарки 19 століття приміряла на себе сама Джулі Ендрюс.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Енола Холмс»
Дівчина-детектив з дуже відомим прізвищем
29 вересня 2020,  22:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У часи Артура Конана Дойла, який придумав свого легендарного детектива Шерлока Холмса в 1887 році, жінка-детектив була нечуваним явищем в суспільстві, що вже говорити про дівчину-детектива. Але міфологія про Шерлока Холмса розросталася, і в 2006 році, практично через 120 років після його «народження», американська письменниця Ненсі Спрінгер придумала для нього молодшу сестру-тінейджера Енолу Холмс, якій не сидиться на місці, і коли її мати зникає при загадкових обставинах, дівчина тікає з-під опіки братів і відправляється в Лондон, щоб знайти свою матір й самій стати приватним детективом.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Після сварки»
Тесса і Хардін продовжують страждати від кохання
4 вересня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли нарешті до свого кінця добігла франшиза «П'ятдесят відтінків сірого», Голлівуд почав судорожно шукати їй заміну, і тут кінематографістам підвернувся черговий роман-фанфік про нещасних закоханих, які часто займаються сексом, під назвою «Після». Його екранізація, що вийшла на екрани в 2019 році, стала хітом (завдяки скромному бюджету, а не геніальності фільму), і ось вже через рік на великі екрани вривається її сиквел зі ще більш драматичною назвою «Після сварки». Адже наприкінці першого фільму його головні герої Тесса і Хардін жахливо посварилися і тепер просто зобов'язані помиритися...

Читати далі...
19 червня 2020,  18:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного молодіжного серіалу «Школа виживання» Бетані Джой Ленц, яка дуже любить костюмовані фільми, поділилася з шанувальниками в соцмережах новою рекомендацією у вигляді романтичної комедії «Емма».

Читати далі...
30 березня 2020,  01:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джордж Міллер готує приквел свого хітового постапокаліптичного екшену «Шалений Макс: Дорога гніву» і в його головній ролі бачить зірку «Спліта» Аню Тейлор-Джой.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Емма»
Цей прекрасний світ Джейн Остін
5 березня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеликому мальовничому англійському містечку, улюбленому місці дії романів знаменитої письменниці Джейн Остін, цвітом вищого суспільства є молода, розумна і красива дівчина Емма Вудхаус, яка любить зводити людей разом. Їй здається, що вона прекрасно знає, хто кому стане гарною парою, хоча сама зареклася виходити заміж. Тому незабаром після одного успішного шлюбу друзів Емма вирішує влаштувати ще один, і тут її самовпевненість грає злий жарт, і вона сама опиняється в центрі любовного трикутника, потім чотирикутника, який перетворюється на п'ятикутник, і, здається, тільки диво зможе все розставити на свої місця. Диво під назвою «справжнє кохання».

Читати далі...
24 лютого 2020,  17:13 | Новини фільмів

«З ким Ви збираєтеся танцювати?» У мережу потрапив перший фрагмент очікуваної екранізації роману Джейн Остін «Емма», який показує Емму та містера Найтлі на балу.

Романтична кінострічка «Емма» розповість про красиву, розумну та багату англійську дівчину Емму Вудхаус (зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой), яка є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. Їй здається, що вона прекрасно вміє зводити пари разом, але згодом Еммі самій доведеться пережити різні романтичні помилки, щоб зрозуміти, що її кохання в особі Джорджа Найтлі (зірка серіалу «Геній» Джонні Флінн) було весь час у неї прямо під носом.

Другий український трейлер комедії «Емма» вийшов у січні. Українська прем'єра фільму режисерки Отем ДеВайлд відбудеться на наступному тижні, 5 березня.

20 січня 2020,  16:30 | Новини фільмів

Кокетка Аня Тейлор-Джой підкорює серця в новому дубльованому трейлері романтичної комедії «Емма», яка обіцяє бути дуже стильною та смачною адаптацією знаменитого роману Джейн Остін.

Фільм режисерки Отем ДеВайлд знову познайомить нас з красивою, розумною і багатою дівчиною Еммою Вудхаус (Тейлор-Джой), яка живе в Англії на початку 19 століття і є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. У неї є багато хобі, але головне з них — зводити разом тих людей, хто, як їй здається, стануть хорошою парою. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися в подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею увесь цей час.

Прем'єра романтичної стрічки «Емма» відбудеться на початку весни, 5 березня. Після Тейлор-Джой можна буде побачити в супергеройському горорі «Нові мутанти», який вийде на екрани 2 квітня.

18 грудня 2019,  01:25 | Новини фільмів

З цією Еммою не засумуєш! Минуло менше місяця з моменту виходу першого трейлера нової адаптації роману Джейн Остін «Емма», як студія Universal Pictures вирішила побалувати нас ще одним.

«Емма» буде новим фільмом режисерки Отем ДеВайлд і покаже її яскраву версію знаменитої романтичної комедії початку 19 століття. Гарна, розумна і багата дівчина Емма Вудхаус (Аня Тейлор-Джой) є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в маленькому сонному містечку. У неї є багато хобі, але головне з них зводити разом тих людей, хто, як їй здається, стануть гарною парою. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися в подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею весь цей час.

Дивіться також офіційний український трейлер фільму «Емма». У кіно з 5 березня.