Новини, в яких згадується Ребекка Ромін

13 квітня 2022,  19:05 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Paramount+ продовжує розширювати свій всесвіт «Зоряний шлях», і його новим розділом стане науково-фантастичний серіал «Зоряний шлях: Дивні нові світи», перший погляд на який представляє захопливий трейлер.

Читати далі...
14 червня 2020,  17:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки всесвіт DCEU ледве шкандибає на одній нозі, представляючи через один провальні фільми, що часто розділяють думку аудиторії на два протилежні табори, анімаційний всесвіт, створений на основі коміксів DC, активно розвивався останні роки і подарував глядачам майже 40 анімаційних фільмів за участю знаменитих і менш відомих супергероїв та суперлиходіїв. І його новий мультфільм «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом», який був представлений минулого місяця, став найбільш епічним з них усіх.

Читати далі...
17 травня 2020,  13:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам потрібна ще одна причина, щоб подивитися супергеройський мультфільм «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом»? Тоді ось вам ексклюзивний фрагмент, який показує епічний поєдинок Лоїс Лейн та Харлі Квін.

Читати далі...
21 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що Ліга справедливості не стала хітом великого екрану, її мультиплікаційна версія продовжує підкорювати екрани малі. І в мультфільмі «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» до них приєднується Костянтин.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов ексклюзивний трейлер супергеройського мультфільму Сема Лью «Reign of The Supermen» («Царство Суперменів»).

«Царство Суперменів» буде сиквелом анімаційної картини «Смерть Супермена», який покаже, що трапляється, коли в світі більше немає Супермена... а потім їх з'являється занадто багато.

Персонажів мультфільму озвучують Камерон Монахен, Нейтан Філліон, Ребекка Ромейн, Рейн Вілсон, Джеррі О'Коннелл, Кресс Вільямс і Токс Олагундойє.

Прем'єра «Царства Суперменів» відбудеться в 2019 році .