Новини фільмів, в яких згадується Лашана Лінч

20 липня 2022,  10:14 | Новини фільмів

Восени в кінотеатрах України відбудеться прем'єра історичного епіка режисерки Джини Прінс-Байтвуд «Королева-воїн», головну роль у якому виконує зірка екшену «Загін самогубців» та лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс.

Читати далі...
6 липня 2022,  19:15 | Новини фільмів

Цього року платформа Netflix обіцяє порадувати дітей та дорослих новою екранізацією популярного мюзиклу для будь-якого віку «Матільда», де злу директорку зіграє зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Томпсон (і ви навряд чи її впізнаєте у гримі).

Читати далі...
6 липня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс стає жінкою-королем у наповненому екшеному першому трейлері епічного фільму «The Woman King», який зняла режисерка «Безсмертної гвардії» Джина Прінс-Байтвуд. Його прем'єра очікується у вересні.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
9 травня 2022,  11:27 | Новини фільмів

Перші кадри американської історичної стрічки «Жінка-король» («The Woman King») представляють лауреатку премії «Оскар» Віолу Девіс в образі легендарної воїтельки одного африканського королівства.

Читати далі...
2 травня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Як думаєте, за 15 секунд можна встигнути багато? Як мінімум розкрити кілька дуже цікавих деталей про майбутній супергеройський блокбастер «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», як показує його новий ТБ-ролик.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

Читати далі...
1 вересня 2020,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж пам'ятаєте, що цієї осені на великі екрани вийде довгоочікуваний шпигунський екшен «007: Не час помирати» про пригоди Джеймса Бонда? Якщо раптом забули, то новий постер з Деніелом Крейгом вам швидко про це нагадає.

Читати далі...
4 лютого 2020,  17:12 | Новини фільмів

«Ти вже літала на таких штуках?» На Супербоулі показали новий тизер пригодницького бойовика «007: Не час помирати», який заявляє, що у 25-му фільмі про Джеймса Бонда «все зміниться». Причому заявляє він про це вельми зловісно.

У своій новій пригоді Джеймс Бонд (Деніел Крейг) вийшов у відставку, щоб насолоджуватися життям разом зі своєю дівчиною Мадлен Свонн (Леа Сейду). Але їхнє щастя виявляється недовговічним, оскільки Бонду доводиться повернутися на службу в MI-6, щоб зупинити нового небезпечного ворога (Рамі Малек). У цій місії нашому герою допомагатиме новий агент 007 Номі (Лашана Лінч), з якою вони разом відправляються в ТБ-ролику в небезпечний політ. А також відео повідомляє, що Мадлен приховує жахливу таємницю, і що «коли її секрет вийде на світло, він принесе [Бонду] смерть».

Перший трейлер фільму «007: Не час помирати» вийшов у грудні. Українська прем'єра шпигунського бойовика режисера Кері Фукунаги відбудеться 9 квітня.

4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

5 жовтня 2019,  22:17 | Новини фільмів

На честь Дня Джеймса Бонда, який відзначається 5 жовтня, студія Metro-Goldwyn-Mayer представила перший офіційний постер свого очікуваного шпигунського бойовика «Бонд 25».

Читати далі...
28 червня 2019,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Metro-Goldwyn-Mayer опублікувала в мережі соковите закулісне відео бойовика «Бонд 25», яке розповідає за допомогою яскравого візуального ряду, як проходить його знімальний процес на Ямайці.

Відео не видає секретів фільму, але показує, як Джеймс Бонд (Деніел Крейг) бере участь у погоні і знову тримає в руках зброю, незважаючи на те, що він нібито вийшов у відставку. Разом з Бондом/Крейгом тут можна побачити акторів Джеффрі Райта (Фелікс) і Лашану Лінч (Номі) та режисера Кері Фукунагу.

Українська прем'єра фільму «Бонд 25» очікується у квітні 2020 року.

11 травня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові передивитися супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» в комфорті у себе вдома? Його свіжий трейлер розкриває, що це стане можливим вже наприкінці місяця.

Читати далі...
1 березня 2019,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася музичним ТБ-роликом супергеройського екшену «Капітан Марвел», в якому нас переносить в 90-ті пісня групи Republica «Ready to Go». Сподіваємося, що саундтрек фільму виявиться не менш запальним.

Читати далі...
4 лютого 2019,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вище, далі, швидше, дитинко. Новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел», представлений на Супербоулі, показує становлення однією з наймогутніших героїнь всесвіту Marvel.

На початку відео пілот ВПС США Керол Денверс (Брі Ларсон) відправляється в черговий політ зі своєю колегою і найкращою подругою Марією Рамбо (Лашана Лінч) і отримує відзнаку на службі. Після вона потрапляє в космічну аварію, отримує надздібності раси кріі, б'ється в загоні Старфорс зі своїм ментором Мар-Веллом (Джуд Лоу) і, нарешті, повертається на Землю, щоб захистити рідну планету і всю галактику від війни іншопланетян.

Дивіться також перший фрагмент супергеройського фільму «Капітан Марвел», який показує бійку на даху поїзда. У кіно з 7 березня.