Новини, в яких згадується Джона Гілл

Рецензія на фільм «Не дивіться вгору»
Божевільна сатира про наші божевільні часи
18 січня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія, спричинена вірусом COVID-19, назавжди змінила наш світ, перевернувши життя кожного з нас із ніг на голову. І, звичайно, оскільки мистецтво часто є імітацією та відображенням реального життя, ця вельми апокаліптична тема швидко знайшла своє відображення в телесеріалах, оскільки телебачення завжди швидше реагує на все, що відбувається у світі, ніж кінематограф. Багато серіалів за останні пару років по-своєму розповідали про життя в розпал пандемії, тоді як кінематограф в основному намагався випустити в кінотеатри ті фільми, що були зняті ще до того, як наше життя перевернулося, або ж повністю ігнорували наявність пандемії, залишаючи її за кадром і пропонуючи глядачам втечу від реальності в чудовий та казковий світ, де все, як і раніше, добре та просто. А потім за справу взявся лауреат премії «Оскар» Адам МакКей і написав геніальний сценарій, в якому пандемію коронавірусу він замінив метафорою комети, що збирається знищити все життя на Землі. І в результаті на світ з'явилася блискуча й глибока сатирична стрічка «Не дивіться вгору» з акторським складом, якому позаздрить сам Квентін Тарантіно.

Читати далі...
13 січня 2021,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо і Дженніфер Лоуренс готуються рятувати світ на перших кадрах зіркової комедії «Не дивись вгору», якими у вівторок поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
10 грудня 2020,  20:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад комедійного фільму «Не дивись вгору», який зараз знімає компанія Netflix, і без того був вражаючим, а тепер став ще крутішим, оскільки в ньому зіграє сам Капітан Америка, Кріс Еванс.

Читати далі...
8 грудня 2020,  18:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2012 році Меріл Стріп отримала «Оскар» за роль прем'єр-міністра Великої Британії Маргарет Тетчер в байопіку «Залізна леді», а тепер вона збирається стати першою жінкою-президентом США у фільмі «Не дивись вгору», де компанію їй складуть Леонардо ДіКапріо та Дженніфер Лоуренс.

Читати далі...
5 грудня 2020,  20:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джона Гілл приєднався до акторського складу комедії від Netflix «Не дивись вгору», головну роль в якій виконає його давній друг і колега по знаменитій стрічці Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл-стріт» Леонардо ДіКапріо.

Читати далі...
23 квітня 2019,  02:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените американське скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» оголосило, що Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть останніми запрошеними ведучими 44 сезону.

Читати далі...
26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

17 лютого 2019,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. продовжує користуватися своїми правами на супергероїв з коміксів DC у своєму новому пригодницькому мультфільмі «Лего. Фільм 2».

Окрім Лего-Бетмена (Вілл Арнетт), який полюбився глядачеві, в сиквелі анімації «Лего. Фільм» з'являться й інші члени супергеройської команди Ліга справедливості: Супермен (Ченнінг Татум), Диво-жінка (Кобі Смолдерс), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш, Кіборг та навіть невезучий Зелений ліхтар (Джона Гілл), який все ніяк не приєднається до всесвіту DCEU.

Чи виявився сиквел гідним оригіналу, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Лего. Фільм 2». Вже у кіно.

24 січня 2019,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний трейлер без цензури американської комедії «Пляжний нероба», головного героя якої втілює володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
19 вересня 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Стоун і Джона Гілл стають пацієнтами дивної лікарні у другому трейлері науково-фантастичної драми «Маніяк».

Стоун та Гілл втілюють двох незнайомих людей Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, кожен з яких страждає від душевних проблем. Їх зводить разом загадкове фармацевтичне дослідження, яке обіцяє раз і назавжди їх вилікувати. Енні та Овена підключають до спеціального апарату, який відправляє героїв у світ фантазій. І якимось чином в будь-якому з цих вигаданих світів вони завжди знаходять один одного.

Прем'єра серіалу «Маніяк», всі 10 серій якого зняв режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага, відбудеться на цьому тижні, 21 вересня.

7 вересня 2018,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі курить косяк, ходить в стрінгах і танцює дивні танці в тизер-трейлері комедії для дорослих «Пляжний нероба».

МакКонахі втілює бунтівного любителя покурити марихуану на ім'я Мундог, який пише вірші, не пропускає гучні тусовки і живе за своїми правилами в прибережному американському місті. Компанію йому у веселих пригодах складуть Айла Фішер, Зак Ефрон, Джона Гілл, Мартін Лоуренс і Снуп Догг.

Новий фільм від творця скандальних «Відв'язних канікул» Хармоні Коріна прибуде у кіно навесні 2019 року.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
7 серпня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень після загадкового тизера компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового міні-серіалу «Маніяк», чия енергетика нагадує «Чорне дзеркало».

Володарка премії «Оскар» Емма Стоун і номінант на премію «Оскар» Джона Гілл втілюють двох незнайомців Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, у кожного з яких є душевні проблеми. Щоб їх позбутися, вони підписуються на участь в загадковому фармацевтичному дослідженні. Але дослідження приймає несподіваний поворот, відправляючи Овена у світ фантазій.

Компанію Стоун та Гіллу в цій історії складають Саллі Філд і Джастін Теру.

Весь серіал, який буде складатися з 10 серій, вийде на стримінговому сервісі Netflix восени, 21 вересня.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...