Новини фільмів, в яких згадується Руперт Грінт

30 грудня 2022,  06:15 | Новини фільмів

Врятувати родину чи врятувати світ? Дивіться перший український трейлер нового фільму від режисера стрічок «Шосте чуття», «Спліт» та «Час» М. Найта Ш'ямалана, який отримав назву «Стукіт у двері» («Knock at the Cabin»).

Читати далі...
28 жовтня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! Якщо ви давно шкодуєте про те, що не бачили фільми про Гаррі Поттера на великому екрані, то вже скоро ви, ваші друзі та рідні зможете влаштувати собі незабутній похід в кіно, причому не один, а цілих вісім, оскільки Потеріана повертається в українські кінотеатри вже наступного тижня.

Читати далі...
10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
16 липня 2016,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 7 липня, виповнилося рівно 5 років з того моменту, як в Лондоні була представлена фінальна частина саги про хлопчика, який вижив, «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2». Тому пропонуємо вам згадати, як це було.

Читати далі...
30 квітня 2013,  16:29 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У четвер, 2 травня, в український прокат виходить фільм про війну та дружбу - «У сніговому полоні» шведського режисера Петера Несса з міжнародним зірковим акторським складом. В історії про те, як під час Другої світової війни англійці і німці стали товаришами по нещастю, опинившись в зимовому норвезькому лісі, зіграли британець Руперт Грінт (Рон Візлі із саги про Гаррі Поттера), німці Флоріан ЛукасГуд бай, Ленін!») і Девід КроссЧитець»), а також норвежець Стіг Хенрік Хофф («Гаваї-Осло»).

Відомий скандинавський режисер Петтер Несс прославився своєю дебютною роботою - його зворушлива комедійна драма «Елінг» (2001) була номінована на «Оскар» у категорії Найкращий іноземний фільм, отримала дві нагороди на МКФ у Сан-Себастьяні, а також успішно йшла в прокаті по всьому світу, включаючи Україну.

Фільм «У сніговому полоні», заснований на реальних подіях весни 1940 р. - це історія справжньої дружби на тлі військових дій, приправлена ​​часткою британського гумору. Члени двох військових екіпажів, що вижили, виявляються в засніженому норвезькому лісі, і тепер в ізоляції від зовнішнього світу, вороги змушені виживати разом.

Петтер Несс, впевнений, що «Снігова в'язниця» - антивоєнний оптимістичний фільм, просочений духом гуманізму і демонструє, що всі люди дуже схожі, дай їм тільки шанс це проявити.