Новини, в яких згадується Пейтон Рід

14 лютого 2023,  17:57 | Новини фільмів

Напередодні прем'єри першого супергеройського блокбастера року «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у мережі з'явився новий інтригуючий фрагмент, який точно сподобається усім шанувальникам франшизи «Зоряні війни».

Читати далі...
3 лютого 2023,  17:30 | Новини фільмів

Дивіться новий трейлер супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» режисера Пейтона РідаЛюдина-мураха», «Людина-мураха та Оса», «Мандалорець»), який вийде в український прокат 16 лютого.

Читати далі...
16 січня 2023,  09:43 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що буде третім сольником Людини-мурахи, знову покаже подорожі у часі, проте цього разу ця небезпечна технологія опиниться в руках суперлиходія Канга Завойовника.

Читати далі...
10 січня 2023,  18:52 | Новини фільмів

До прем'єри супергеройського блокбастера «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» від Marvel Studios та Disney залишилося трохи більше місяця, і його новий трейлер вийшов саме вчасно, щоб познайомити нас ближче з суперлиходієм Кангом Завойовником (та іншими новими персонажами MCU).

Читати далі...
24 жовтня 2022,  20:55 | Новини фільмів

Наступного року супергеройський дует Людина-мураха та Оса повертається на великі екрани у своїй новій пригоді під назвою «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що буде початком П'ятої фази кіновсесвіту Marvel. І в цій фазі з'явиться новий могутній суперлиходій Канг Завойовник.

Читати далі...
18 грудня 2020,  17:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Країна Лавкрафта» Джонатан Мейджерс приєднався до акторського складу супергеройського фільму від Marvel Studios «Людина-мураха 3» в ролі суперлиходія Канга Завойовника.

Читати далі...
11 травня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Майкл Дуглас розкрив, що «дуже скоро» з'являться новини щодо супергеройського фільму «Людина-мураха 3», підтвердивши свою участь в ньому.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  01:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» Пол Радд та Еванджелін Ліллі розповідають у новій фічуретці, що складніше всього їм було зніматися в сцені, де Радд зображував Джанет ван Дайн.

Читати далі...
4 жовтня 2018,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios опублікувала в мережі перший вирізаний фрагмент супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», який розкриває важливу детать про квантовий вимір.

В сиквелі «Людини-мурахи» Скотт (Пол Радд), Гоуп (Еванджелін Ліллі) та Генк (Майкл Дуглас) працюють над тим, щоб визволити мати Гоуп і дружину Генка Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер) з квантового виміру. Коли Генку нарешті вдається туди потрапити і він зустрічає там Джанет, вона проводить чоловіка через цей приголомшливий мікросвіт і навіть спілкується з його жителями за допомогою спеціального передавача. В кінці фільму Скотт застряг у квантовому вимірі, так що цей фрагмент може зберігати підказку до того, як він звідти вибереться.

Другий супергеройський екшен Пейтона Ріда вже доступний до перегляду на офіційних стримінгових сервісах. На Blu-ray він виходить 16 жовтня.

25 вересня 2018,  15:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила повеселити нас за допомогою розширеного фрагмента свого останнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса».

Щоб добути старий костюм Людини-мурахи, Скотт Ленг (Пол Радд) і Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) проникають в школу його дочки Кессі (Еббі Райдер Фортсон). Раптом новий прототип костюму починає глючити, і Скотт то перетворюється на гіганта, то знову стає розміром з мураху, але тут костюм заклинює, і головний герой застрягає у зрості першокласника. Звичайно, Гоуп і Генк (Майкл Дуглас) не втрачають нагоди пожартувати над ним у цій ситуації.

У форматі Digital супергеройський екшен режисера Пейтона Ріда стане доступний для перегляду 2 жовтня, а на Blu-ray він вийде 16 жовтня.

11 вересня 2018,  18:54 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Світові збори марвелівського сиквела «Людина-мураха та Оса» склали $610,4 мільйона, що дозволило йому увійти в десятку найприбутковіших картин 2018 року.

Читати далі...
11 вересня 2018,  13:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася новим хвилинним трейлером свого супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», який повідомляє, що його можна буде побачити вдома повторно в жовтні.

Підтримавши Капітана Америка (Кріс Еванс) під час подій картини «Перший месник: Протистояння», Скотт Ленг (Пол Радд) опинився під домашнім арештом. Як раптом до нього у двері стукають Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) та доктор Генк Пім (Майкл Дуглас) і вербують Скотта для нової місії. Він знову надягає свій супергеройський костюм Людини-мурахи і йде битися пліч-о-пліч з Осою, поки команда розкриває секрети свого минулого.

І зверніть увагу, як в кінці трейлера картинку «здуває вітром», що натякає на майбутній блокбастер «Месники 4».

У форматі Digital другий супергеройський екшен Пейтона Ріда вийде 2 жовтня. На Blu-ray його можна буде купити з 16 жовтня.

13 липня 2018,  02:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася черговим ТБ-роликом свого екшену про зменшуваних супергероїв «Людина-мураха та Оса», який показує захоплюючу подорож по квантовій області.

В сиквелі Пейтона Ріда Людина-мураха (Пол Радд) і Оса (Еванджелін Ліллі) об'єднуються з метою врятувати Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер), яка пропала в квантовій області 30 років тому. Щоб відправитися туди, забрати свою матір і дружину й повернутися назад, Гоуп та Генк (Майкл Дуглас) побудували спеціальний тунель, і тепер герої повинні поспішити, оскільки зв'язок з Джанет стає все слабшим.

Читайте нашу рецензію на фільм «Людина-мураха та Оса», який ви вже можете подивитися в кінотеатрах України в форматах 2D, 3D і IMAX 3D.

Квитки на сеанси «Людина-мураха та Оса» ви знайдете на нашому сайті.