Новини, в яких згадується Гайден Панеттьєрі

8 березня 2023,  09:58 | Новини фільмів

Бережися, Венздей, він іде за вами... Вже завтра, 9 березня, в український прокат виходить очікуваний фільм жахів «Крик 6» (його назву стилізували як «Крик VI»), на честь чого студія Paramount Pictures представила його фінальний трейлер, який показує боротьбу з маніяком в масці привида у великому місті.

Читати далі...
21 січня 2023,  21:01 | Новини фільмів

Вбивці у масці привида набридло полювати у маленькому містечку Вудсборо, тож він (чи вона, чи вони) у новому розділі слешер-франшизи «Крик 6» вирушить підкорювати велике місто Нью-Йорк.

Читати далі...
1 грудня 2022,  17:30 | Новини фільмів

Після успіху слешера «Крик», який вийшов на початку цього року та зумів заробити у світовому прокаті $140 мільйонів (при бюджеті в $24 мільйони), студія Paramount вирішила не витрачати час даремно і вже готує «Крик 6», прем'єра якого очікується у 2023 році. Хто ж цього разу буде боротися за виживання з убивцею (убивцями) в масці?

Читати далі...
8 червня 2020,  21:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Бажаючи стати ближче до своїх шанувальників і підтримати рух за права афроамериканців #BlackLivesMatter, зірка супергеройського серіалу «Герої» Гайден Панеттьєрі завела відкритий профіль в Instagram.

Читати далі...
21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

2 грудня 2016,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний серіал «Нешвілл» переїхав на канал CMT, який представив вчора перший повноцінний трейлер 5 сезону. Він обіцяє в майбутніх серіях нову драму, нові мрії й пристрасті для основних героїв, в образах яких повертаються Конні Бріттон, Хайден Панеттьєрі, Клер Бауен, Чарльз Істен, Сем Палладіо, Джонатан Джексон та інші.

Прем'єра нового сезону, промо-фотографії до якого ви знайдете тут, відбудеться 15 грудня.

18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...