Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Leslie Lipkins

50%
0
50%
0

Фильмография

Relai (2019) ... Mélanie
Sagesse2rue (Tales4Today) (2018) ... La jeune mere (2018)
Зип Зип (2014) ... Framboise
Эмили (2011) ... актер
Спящая красавица (2010) ... Fée puînée
Brigade des mineurs (1999) ... Jessica
Как зверь (1998) ... La fille des Français
Le monde d'Angelo (1998) ... Louise
Je taim (1998) ... Margot
Дом (1997) ... Marina à 5 ans

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...