Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Даго ГарсияDago García

50%
0
50%
0

Фильмография

Chichipatos (2020) ... сценарист
Всегда ведьма (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
El reality (2018) ... сценарист
La pena máxima (2018) ... сценарист, монтажер
El Paseo De Teresa (2017) ... сценарист, монтажер
El Coco 2 (2017) ... сценарист
El Coco (2016) ... сценарист, монтажер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...