Новини, в яких згадується П'єр Рішар

18 січня 2023,  11:40 | Новини фільмів

Легендарні галли Астерікс і Обелікс повертаються на екрани кінотеатрів у новій пригодницькій стрічці «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія», що вийде в український прокат 2 лютого.

Читати далі...
7 січня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Режисер Гійом Кане зібрав іменитий каст для своєї пригодницької комедії «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» («Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu»), що покаже повернення на великі екрани двох легендарних героїв французьких коміксів.

Читати далі...
16 серпня 2022,  19:11 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший кадр історичної стрічки «Jeanne du Barry», який представляє перший погляд на Джонні Деппа в образі скандального французького короля Людовіка XV, який правив Францією 58 років та отримав в народі прізвисько «Улюблений», оскільки був відомим бабієм.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Агент Лев»
Божевільна місія Дені Буна
23 липня 2020,  01:10 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний актор Дені Бун є для сучасної Франції кимось на кшталт Луї де Фюнеса або П'єра Рішара. Він знімає і знімається в різноманітних комедіях, які часто завершуються непередбачуваним фіналом, і в нове кінодесятиріччя вирішив увірватися, зігравши пародію на Джеймса Бонда в комедії Людовика Кольбо-Жюстена «Агент Лев». Чи зможе його відчайдушний секретний агент підкорити ваше серце цього спекотного літа?

Читати далі...
10 серпня 2017,  18:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер французької комедії «Містер Штейн іде в онлайн» з П'єром Рішаром, яка вийде в кінотеатрах України 24 серпня.

75-річний вдівець веде усамітнений спосіб життя. Родичі дарують йому комп'ютер в надії оживити будні старого. Незабаром він заводить онлайн знайомство, правда, кілька прикрасивши дані свого профайлу. Елегантною бесідою, невластивою сучасним людям, він сильно зацікавлює молоду красиву жінку. Як уникнути викриття при особистій зустрічі?

5 серпня 2017,  19:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер французької комедії «Париж босоніж» за участю легендарного П'єра Рішара в російському перекладі. Фільм розповідає про молоду жінку Фіону (Фіона Гордон), чиє розмірене життя змінює лист її 88-річної тітки Марти (Емманюель Ріва) з Парижа. Фіона поспішає на виручку, але жінку затягує низка немислимих ситуацій, а потім вона знайомиться з Домініком (Домінік Абель), симпатичним волоцюгою, від якого, виявляється, не так-то просто звільнитися.

В українські кінотеатри фільм від творців «Румби» і «Феї» вийде 10 серпня.

16 травня 2015,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во второй день Каннский кинофестиваль накрыло сущее безумие. К ним приехал экшен «Безумный Макс: Дорога ярости» со своей командой. А в третий день там появился сам Вуди Аллен со своим «Иррациональным человеком».

«Безумный Макс: Дорога ярости» был показан вне конкурса, но это не помешало фильму и его создателям получить в Каннах теплый прием. Представить его приехали режиссер Джордж МиллерТом ХардиШарлиз ТеронНиколас ХолтЗои Кравиц, продюсер Даг Митчелл и монтажер Маргарет Сиксел.

На пресс-конференции Миллер рассказал, что не ожидал, что производство фильма от появления идеи до его непосредственного создания займет целых 12 лет. Также он говорил о самих съемках:

Мы поехали на настоящих машинах, с настоящими людьми, в настоящую пустыню на 7 месяцев. И не было ни дня, когда бы я не подумал: «Мы сумасшедшие, раз решились это сделать.»

Читати далі...