Новини, в яких згадується Крістен Стюарт

13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
21 квітня 2022,  20:20 | Новини фільмів

Представляємо шокуючий тизер-трейлер нової кінострічки культового режисера Девіда Кроненберга «Злочини майбутнього», в якій знялися зірка «Володаря перснів» Вігго Мортенсен, зірка байопіка «Спенсер» Крістен Стюарт та зірка шпигунського екшену «007: Не час помирати» Леа Сейду.

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
26 березня 2021,  20:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль принца Чарльза в біографічному фільмі «Спенсер» виконає актор Джек Фартінг, також відомий як Джордж Ворлегган з популярного серіалу «Полдарк».

Читати далі...
27 січня 2021,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте нову кіноверсію принцеси Діани! Минулого року в цьому образі публіку підкорювала актриса Емма Коррін в серіалі «Корона», а тепер прийшла черга Крістен Стюарт, яка зіграє легендарну принцесу в кінострічці «Спенсер».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Щаслива пора»
Крістен Стюарт та її шалене знайомство з батьками
7 січня 2021,  21:04 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Тема знайомства нареченого або нареченої з батьками своєї другої половинки є однією з найпопулярніших в жанрі романтичних комедій і за роки існування кінематографа була досліджена вздовж і поперек. Але що як батьки навіть не підозрюють про те, що їхня дочка привезла додому свою другу половинку, оскільки ця половинка – дівчина? Саме в такій непростій ситуації і намагається розібратися фільм «Щаслива пора» (також відомий як «Найщасливіший сезон»).

Читати далі...
10 листопада 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт і Маккензі Девіс грають закохану пару, якій доводиться пережити Різдво зі злегка гомофобною сімейкою, в першому трейлері святкової кінострічки «Щаслива пора» («Happiest Season»).

Читати далі...
5 вересня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На календарі тільки вересень, але Крістен Стюарт вже готується до Різдва у колі своєї дівчини і сім'ї на перших кадрах романтичної картини «Найщасливіший сезон», чия прем'єра очікується на початку 2021 року.

Читати далі...
7 січня 2020,  18:13 | Новини фільмів

На цьому тижні в український прокат виходить науково-фантастичний трилер Вільяма Юбенка «Під водою», на честь чого представляємо його новий напружений фрагмент, події якого розгортаються на глибині океану.

Фільм «Під водою», який у мережі вже прозвали «"Чужий" тільки під водою», розповість про групу підводних дослідників, яких втілюють Крістен Стюарт, Венсан Кассель, Джессіка Генвік і ТіДжей Міллер. Одного разу на їхній станції, що розташована на дні океану, трапляється сильний землетрус. Дослідники отримують травми, а сама станція виявляється сильно пошкодженою, тому вони приймають рішення надягти скафандри і відправитися в небезпечну прогулянку дном океану, щоб дістатися до евакуаційного модуля і вибратися на поверхню. Ось тільки костюми не призначені для такого високого тиску, як розкриває новий фрагмент.

Квитки на сеанси «Під водою» ви вже можете знайти в нашій афіші. Українська прем'єра нового фільму зі Стюарт відбудеться у четвер, 9 січня.

30 грудня 2019,  21:19 | Новини фільмів

Венсан Кассель пропонує ризикований план в ексклюзивному фрагменті пригодницького трилера «Під водою», де компанію йому складає зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт.

Сюжет «Під водою» буде слідувати за групою підводних дослідників, чию станцію на дні океану пошкоджує сильний землетрус. В даному фрагменті вони збираються разом у командному відсіку, щоб обговорити план дій. Дослідники виглядають так, наче їм добряче дісталося від землетрусу, і тут керівник групи пропонує надіти глибоководні скафандри і відправитися в інший відсік по дну океану. Більшість вважає це самогубством, але іншого варіанту дій у них просто немає.

Українська прем'єра фільму «Під водою», який зняв режисер Вільям Юбенк, очікується вже наступного тижня, 9 січня.

25 грудня 2019,  18:36 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», в якому зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт втілює легендарну актрису Джин Сіберг.

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Компанію Стюарт тут складають актори Ентоні Макі, Джек О'Коннелл, Маргарет Квеллі і Зазі Бітц. Авторами сценарію виступають Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус. В український прокат фільм «Проти всіх ворогів» вийде наприкінці зими, 27 лютого.

9 грудня 2019,  16:19 | Новини фільмів

На вихідних студія 20th Century Fox опублікувала в мережі дебютний ТБ-ролик свого драматичного горора «Під водою», який своєю атмосферою нагадує франшизу Рідлі Скотта «Чужий».

Новий фільм режисера «Сигналу» Вільяма Юбенка слідує за групою дослідників підводного світу, які мають вибратися з пастки і врятуватися, після того як землетрус руйнує їхню глибоководну лабораторію. І незабаром виявляється, що вони пробудили з надр Землі щось страшне. У ТБ-ролику героїня Крістен Стюарт каже, що «коли ти знаходишся під водою місяцями, то втрачаєш відчуття дня і ночі, і деякі речі виходять з-під контролю».

Дивіться також український трейлер фільму «Під водою». У кіно з 9 січня.

16 листопада 2019,  16:44 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», головну роль у якому виконує зірка «Ангелів Чарлі» Крістен Стюарт.

Фільм «Проти всіх ворогів» («На зло ворогам») розповість про легендарну американську актрису Джин Сіберг (Стюарт), яка вплутується в бурхливий рух за громадянські права наприкінці 1960-х років у Лос-Анджелесі, після чого нею починає активно цікавитися ФБР. До неї приставляють молодого і амбітного агента Джека Соломона (Джек О'Коннелл), чиє цілодобове стеження поступово зводить актрису з розуму.

У трилері Ендрюса також зіграють актори Ентоні МакіМесники: Війна нескінченності», «Перший месник: Протистояння») та Зазі БітцДедпул 2», «Джокер»). У світовий прокат він вийде у грудні.

Рецензія на фільм «Ангели Чарлі»
Шпигунки, які мене підкорили
15 листопада 2019,  00:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» є однією з найдавніших шпигунських франшиз в історії американського кіно і телебачення. Вони підкорюють серця глядачів з 1976 року, коли на екрани вийшла перша серія однойменного серіалу, який протримався в ефірі 6 років і 110 серій. У 2000 році нас познайомили з повнометражними «Ангелами Чарлі», яких для нинішніх глядачів прославили актриси Кемерон Діаз, Дрю Беррімор та Люсі Л'ю. Але оскільки Діаз пропала з екранів, на їхнє возз'єднання сподіватися не варто, так що Голлівуд вирішив, що настав час нових «Ангелів». «Ангелів Чарлі» від Елізабет Бенкс.

Читати далі...
5 листопада 2019,  14:52 | Новини фільмів

Представляємо перший локалізований ТБ-ролик очікуваного бойовика Елізабет Бенкс «Ангели Чарлі», який обіцяє багато крутого екшену.

Читати далі...