Оновлення, в яких згадується Білл Пуллман

6 липня 2018,  13:11 | Оновлення

Представляємо новий український трейлер кримінального екшену «Праведник 2» з Дензелом Вашингтоном. Окрім Вашингтона у сіквел повернуться Білл Пуллман та Мелісса Лео.

Колишній професійний агент ЦРУ знову виступить проти свавілля кримінальних угрупувань. Не бажаючи миритися з беззаконням, праведник розпочинає власну боротьбу…

Українська прем'єра фільму «Праведник 2» відбудеться 6 вересня.

28 липня 2017,  18:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Майже рік після світової прем'єри біографічної драми «ЛБД» на кінофестивалі в Торонто нарешті вийшов його перший трейлер. Фільм показує оскарівського номінанта Вуді Гаррельсона в образі Ліндона Б. Джонсона, який у важкі для Америки часи після смерті Джона Ф. Кеннеді (Джеффрі Донован) стає президентом США. Його дружину втілює оскарівська номінантка Дженніфер Джейсон Лі. Компанію їм складають Білл Пуллман та Річард Дженкінс.

Режисером кінокартини є оскарівський номінант Роб Райнер, який зняв фільми «Декілька хороших хлопців» і «Американський президент».

3 липня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку «Битва статей» Емма Стоун та Стів Карелл сходяться на тенісному корті в поєдинку століття, втілюючи непримиренних суперників зі світу професійного спорту Біллі Джин Кінг й Боббі Ріггса. Коли його кар'єра вже закінчується, Ріггс кидає виклик одній з кращих тенісисток свого часу, і Кінг приймає його, щоб довести Ріггсу й усьому світові, що жінки грають в теніс не гірше за чоловіків. Компанію Стоун і Кареллу на екрані складають Андреа Райзборо, Алан Каммінг та Білл Пуллман.

Режисерами цього дійства є творці оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатан Дейтон і Валері Феріс. Подивимося, чи завоюють вони серця кіноакадеміків знову.

9 лютого 2016,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Инопланетяне приближаются к Земле на тизер-постере к долгожданному сиквелу «День независимости: Возрождение» и атакуют ее в новом тв-ролике, показанном во время американского Суперкубка.

Читати далі...