Новини, в яких згадується Білл Пуллман

4 жовтня 2018,  02:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Крістіан Бейл знову пройшов серйозну трансформацію заради ролі в біографічній драмі «Віце-президент».

«Віце-президент» розповість історію Діка Чейні, найвпливовішого віце-президента в історії США, і покаже, як його політика змінила наш світ. В образі Чейні в трейлері постає Крістіан Бейл, і якщо ви насилу впізнали тут улюбленого актора, то це й не дивно, оскільки заради ролі американського віце-президента він погладшав на 18 кг.

Компанію Бейлу у цьому фільмі складають такі імениті актори, як Емі Адамс, Сем Роквелл, Стів Карелл, Білл Пуллман, Елісон Пілл та Джессі Племонс.

В американський прокат нова картина лауреата премії «Оскар» Адама МакКея вийде у грудні в розпал оскарівських перегонів. Поки невідомо, коли її зможуть побачити українські глядачі.

30 серпня 2018,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бойовик Антуана Фукуї «Праведник 2» обзавівся розширеним українським ТБ-роликом, який нагадує, що до його прем'єри залишився 1 тиждень.

В сиквелі «Праведника», який вийшов на екрани в 2014 році, володар 2 премій «Оскар» Дензел Вашингтон повертається в образі колишнього спецагента ЦРУ Роберта МакКолла, який вважається мертвим, тому намагається триматися в тіні і таємно, але дієво допомагати пригнобленим домогтися справедливості. І коли кримінальне угруповання посягає на близьку йому людину, Роберт виходить на стежку війни і не збирається брати полонених.

Його колишнього напарника Дейва грає зірка серіалу «Гра престолів» Педро Паскаль, а також у фільмі повертаються Мелісса Лео і Білл Пуллман.

Дивіться також музичний трейлер бойовика «Праведник 2». У кіно з 6 вересня.

6 липня 2018,  13:11 | Оновлення

Представляємо новий український трейлер кримінального екшену «Праведник 2» з Дензелом Вашингтоном. Окрім Вашингтона у сіквел повернуться Білл Пуллман та Мелісса Лео.

Колишній професійний агент ЦРУ знову виступить проти свавілля кримінальних угрупувань. Не бажаючи миритися з беззаконням, праведник розпочинає власну боротьбу…

Українська прем'єра фільму «Праведник 2» відбудеться 6 вересня.

25 червня 2018,  19:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дензел Вашингтон знаходить нове застосування вулканському салюту зі «Стартреку» в другому офіційному трейлері бойовика Антуана Фукуї «Праведник 2».

Вашингтон повертається в образі колишнього агента ЦРУ Роберта МакКолла, який вважається мертвим, проте продовжує добиватися справедливості для пригноблених. Але як далеко він зайде, коли в небезпеці опиниться близька йому людина?

Дивіться також офіційний український трейлер «Праведник 2». У кіно картина, де також зіграють Педро Паскаль, Білл Пуллман та Мелісса Лео, вийде 6 вересня.

3 травня 2018,  14:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал USA Network представив інтригуючий перший тизер 2 сезону детективної драми «Грішниця» з Джессікою Біл та Біллом Пуллманом в головних ролях.

Дебютний сезон «Грішниці» розповідав історію молодої матері Кори Танетті (Біл), яка по-звірячому вбила незнайомого їй чоловіка без видимої на те причини. У нових серіях детектив Гаррі Емброуз (Пуллман), який розслідував злочин Кори, повернеться назад в своє провінційне містечко, щоб розкрити ще один страшний злочин — 11-річний хлопчик убив своїх батьків без видимого мотиву. Розслідування затягує Емброуза в приховану темряву його рідного міста, жителі якого не зупиняться ні перед чим, щоб захистити свої секрети.

Тизер 2 сезону показує покинуту на туманній дорозі поруч з лісом машину з відкритими дверима та увімкненими фарами. Вам теж це трохи нагадало «Твін Пікс»?

Серіал «Грішниця», номінований на 2 премії «Золотий глобус», повернеться на екрани цього літа.

19 квітня 2018,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер бойовика «Праведник 2», в якому повертається Дензел Вашингтон.

Колишній агент ЦРУ Роберт МакКолл, який вважається мертвим, намагається триматися в тіні, хоча і не пропускає нагоди вибити справедливість для пригноблених. Але як далеко він зайде, коли кримінальне угруповання посягне на близьку йому людину?

Компанію Вашингтону в сиквелі складають Педро Паскаль, Мелісса ЛеоБілл Пуллман і Джонатан Скарф.

Українська прем'єра кінокартини Антуана Фукуї, який зняв першого «Праведника» і «Чудову сімку», призначена на 13 вересня.

28 липня 2017,  18:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Майже рік після світової прем'єри біографічної драми «ЛБД» на кінофестивалі в Торонто нарешті вийшов його перший трейлер. Фільм показує оскарівського номінанта Вуді Гаррельсона в образі Ліндона Б. Джонсона, який у важкі для Америки часи після смерті Джона Ф. Кеннеді (Джеффрі Донован) стає президентом США. Його дружину втілює оскарівська номінантка Дженніфер Джейсон Лі. Компанію їм складають Білл Пуллман та Річард Дженкінс.

Режисером кінокартини є оскарівський номінант Роб Райнер, який зняв фільми «Декілька хороших хлопців» і «Американський президент».

3 липня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку «Битва статей» Емма Стоун та Стів Карелл сходяться на тенісному корті в поєдинку століття, втілюючи непримиренних суперників зі світу професійного спорту Біллі Джин Кінг й Боббі Ріггса. Коли його кар'єра вже закінчується, Ріггс кидає виклик одній з кращих тенісисток свого часу, і Кінг приймає його, щоб довести Ріггсу й усьому світові, що жінки грають в теніс не гірше за чоловіків. Компанію Стоун і Кареллу на екрані складають Андреа Райзборо, Алан Каммінг та Білл Пуллман.

Режисерами цього дійства є творці оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатан Дейтон і Валері Феріс. Подивимося, чи завоюють вони серця кіноакадеміків знову.

9 серпня 2016,  15:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр байопіка «ЛБД» подає 2-кратного номінанта на премію «Оскар» Вуді Харрельсона в образі 36-го президента США Ліндона Б. Джонсона.

Читати далі...
9 лютого 2016,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Инопланетяне приближаются к Земле на тизер-постере к долгожданному сиквелу «День независимости: Возрождение» и атакуют ее в новом тв-ролике, показанном во время американского Суперкубка.

Читати далі...
20 червня 2015,  14:37 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Підключайтесь до прямої трансляції зі знімального майданчика сіквелу «День незалежності» (режисер – Роланд Еммеріх) у понеділок, 22-го червня, о 6:00 вечора за Тихоокеанським часом (2:00 ночі 23-го червня за українським часом.) На питання відповідатимуть режисер Роланд Еммеріх, актори Білл Пуллман, Ліам Хемсворт, Джефф Голдблюм, Вівіка А. Фокс, Джессі Ашер, Села Уорд та інші. Також очікуються особливі сюрпризи.

Заходьте на Facebook.com/IndependenceDayMovie та Youtube.com/IndependenceDayMovie і спостерігайте за цією захоплюючою подією у прямому ефірі.

Читати далі...