Новини серіалів, в яких згадується Jordan Donica

22 лютого 2021,  14:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії 3 сезону хітового фентезійного серіалу «Зачаровані» наші сестри-відьми Віра-Вон будуть битися зі злом та шукати свій власний голос у світі людей.

Читати далі...
15 лютого 2021,  13:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 3 сезону фентезі про трьох сестер відьом «Зачаровані» починається досить оптимістично, але незабаром героїням доведеться шукати вихід з чергової непростої магічної ситуації.

Читати далі...
11 квітня 2020,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минуле й сьогодення перетинаються несподіваним чином, а Мейсі з'являється з крутими кісками в промо-ролику 18 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Читати далі...
6 квітня 2020,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 17 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» на наших сестер-відьом чекають нові неприємності... та званий вечір, як показує її промо-ролик.

Читати далі...
30 березня 2020,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний серіал «Зачаровані» повернувся зі своїх довгих канікул, і в його новій серії сестри-відьми відправляться у світ демонів.

Читати далі...
25 січня 2020,  17:30 | Новини серіалів

Канал The CW опублікував в мережі промо-ролик і розширений опис 11 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», в якій життя улюбленого персонажа опиняється в небезпеці.

Коли Гаррі (Руперт Еванс) збиває з ніг загадкова хвороба, Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Ебігейл (Поппі Дрейтон) повинні працювати разом, щоб врятувати його життя. Мейсі звертається по допомогу до Джуліана (Ерік Бальфур). Тим часом Меггі (Сара Джеффрі) і Джордан (Джордан Доніка) відправляються в небезпечну місію в Новий Орлеан.

Прем'єра серії «Dance Like No One is Witching» («Танцюй так, ніби ніхто не чаклує»), яку зняв Майкл А. Алловіц, відбудеться 1 лютого за українським часом.

20 січня 2020,  15:21 | Новини серіалів

Сестри-відьми повертаються і стикаються з новим жахом в промо-ролику 10 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Меггі (Сара Джеффрі) і Мел (Мелоні Діас) бояться, що прокляття Джордана (Джордан Доніка) все ще діє, поки Мейсі (Мадлен Манток) та Гаррі (Руперт Еванс) повинні зіткнутися віч-на-віч з почуттями, про які вони мовчать. Також сестри намагаються розібратися з тим, хто послав на них Асасина і чого вони хочуть від відьом.

Прем'єра серії «Curse Words» («Слова прокляття»), яку зняв режисер Дуглас Арніокоскі, відбудеться 25 січня за українським часом.

11 листопада 2019,  15:10 | Новини серіалів

У 6 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» старша сестра стикається з Темним хранителем (Морокуном), який носить обличчя друга.

Мейсі (Мадлен Манток) повинна протистояти небезпечному ворогові, щоб вижити. Імпровізований караоке-дует Меггі (Сара Джеффері) і Джордана (Джордан Доніка) може привести до відповідей щодо її сил. Тим часом Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс) грають в карти з демоном, який може знати, де знаходиться Асасін.

Серія «When Sparks Fly» («Коли летять іскри»), яку зняв режисер Бренді Бредберн, вийде 16 листопада за українським часом.

29 жовтня 2019,  12:57 | Новини серіалів

Сестри Вера-Вон формують тимчасове тріо зі своєю новою знайомою відьмою і відправляються в небезпечний ліс у промо-ролику 4 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Мейсі (Мадлен Манток) та Мел (Мелоні Діас) об'єднуються з відьмою Ебігейл (Поппі Дрейтон), щоб вистежити Асасина. Меггі (Сара Джеффері) починає свій новий проект і здійснює прорив, коли звертається по допомогу до Джордана (Джордан Доніка). Гаррі (Руперт Еванс) дізнається жахливий секрет.

Серія «Deconstructing Harry» («Деконструювати Гаррі»), режисером якої став Кеннет Фінк, вийде 2 листопада за українським часом.

19 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів

Запрошеною зіркою 3 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» стала актриса Поппі Дрейтон, яку ви зараз можете побачити в кінотеатрах в історичному бойовику «Захар Беркут».

Поки Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс) намагаються розгадати «Книгу старійшин» і відправляються в інший вимір, Мейсі (Мадлен Манток) бореться з хорошими і поганими аспектами своєї демонічної сторони й зустрічає поранену відьму на ім'я Ебігейл (Поппі Дрейтон), якій потрібна допомога. Тим часом Меггі (Сара Джеффері) змагається з Джорданом (Джордан Доніка) за підвищення.

Серія «Careful What You Witch For» («Обережніше зі своїми відьомськими бажаннями»), режисером якої виступає Джина Ламар, вийде на екрани 26 жовтня за українським часом.