Новини фільмів, в яких згадується Ченнінг Татум

1 грудня 2022,  18:18 | Новини фільмів

Ченнінг Татум готує для нас одне останнє шоу у першому трейлері драматичної стрічки «Супер Майк 3» («Magic Mike's Last Dance»), де разом з ним зіграє Сальма Гайєк.

Читати далі...
1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

Читати далі...
6 квітня 2020,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс оголосив, що прем'єра його науково-фантастичного екшену «Персонаж» тепер відбудеться 11 грудня.

Читати далі...
7 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій день народження, який був 5 лютого, актор Генрі Голдінг поділився першим поглядом на свого персонажа з фільму «Snake Eyes», який буде спін-оффом екшен-франшизи «G.I. Joe: Атака кобри».

Читати далі...
11 грудня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Готові відправитися з Раяном Рейнольдсом у світ реалістичної комп'ютерної гри, де все можливо? Тоді швидше вмикайте український трейлер науково-фантастичного екшену Шона Леві «Персонаж».

Від студії, яка подарувала нам казки «Красуня і чудовисько», «Аладдін» і «Король Лев»... двічі. Головним героєм фільму виступає хороший хлопець на ім'я Гай (Рейнольдс), який працює клерком в банку. У його житті ніколи не відбувається нічого цікавого, поки одного разу він не набирається сміливості вийти за рамки своєї програми і відкриває для себе, що весь його світ складна комп'ютерна гра, і тепер його доля опиняється в руках хорошого хлопця Гая.

Українська прем'єра фільму «Персонаж», де також зіграють Джоді Комер, Тайка Вайтіті, Ченнінг Татум і Джо Кірі, відбудеться влітку, 2 липня.

8 грудня 2019,  00:25 | Новини фільмів

Світові потрібен був герой, але вони отримали простого хлопця. Дивимося перший трейлер науково-фантастичного екшену Шона Леві «Вільний», у якому головну роль виконує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм «Вільний» («Free Guy») розповідає про простого хлопця (Рейнольдс), який працює клерком у банку. Всі його дні схожі як дві краплі води, і з ним ніколи не трапляється нічого цікавого, поки одного разу він не вирішує ризикнути і виявляє, що є персонажем масштабної відеогри, в якій все можливо. Так в його руках опиняється доля всього світу.

Разом з Рейнольдсом в цю пригоду вирушили Джоді Комер, Ченнінг Татум, Тайка Вайтіті і Джо Кірі. Українська прем'єра екшену «Вільний» очікується в липні 2020 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

8 жовтня 2019,  17:35 | Новини фільмів

В Інтернеті з'явився офіційний постер науково-фантастичного бойовика «Вільний», який представляє перший погляд на головного героя у втіленні Раяна Рейнольдса.

Читати далі...
23 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Танці відправляються до Пекіна в офіційному українському трейлері фільму «Крок уперед: Рік танців», який зняв режисер Рон Юань.

Шоста глава популярної танцювальної франшизи, яка почалася у 2006 році запальними танцями Ченнінга Татума та Дженни Дван, розповість про те, як молодь з різних соціальних верств збирається разом, щоб створити найкращу танцювальну команду в Китаї і дізнатися, що таке справжня сім'я.

Українська прем'єра картини «Крок уперед: Рік танців» відбудеться 25 липня.

17 лютого 2019,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. продовжує користуватися своїми правами на супергероїв з коміксів DC у своєму новому пригодницькому мультфільмі «Лего. Фільм 2».

Окрім Лего-Бетмена (Вілл Арнетт), який полюбився глядачеві, в сиквелі анімації «Лего. Фільм» з'являться й інші члени супергеройської команди Ліга справедливості: Супермен (Ченнінг Татум), Диво-жінка (Кобі Смолдерс), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш, Кіборг та навіть невезучий Зелений ліхтар (Джона Гілл), який все ніяк не приєднається до всесвіту DCEU.

Чи виявився сиквел гідним оригіналу, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Лего. Фільм 2». Вже у кіно.

4 жовтня 2018,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася заводним кліпом на пісню «Moment of Truth» («Момент істини») у виконанні американської співачки CYN, яка увійшла в саундтрек нового пригодницького мультфільму для всієї родини «Смолфут».

Головним героєм «Смолфута» виступає молодий і цікавий єті Міго (Ченнінг Татум), який зустрічає істоту з легенд свого народу смолфута, тобто людину. Інші єті йому не вірять, і Міго виганяють з племені. Тепер за допомогою невеликої групи однодумців герой вирушає вниз з гори, щоб довести всім, що люди дійсно існують.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Смолфут», який є одним з найкращих мейнстрімних мультфільмів 2018 року.

Квитки на сеанси «Смолфут» ви знайдете в нашій афіші.

3 вересня 2018,  22:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент мультфільму для всієї родини «Смолфут» знайомить нас ближче зі співаючим персонажем Джеймса Кордена.

В «Смолфуті» молодий єті Міго (Ченнінг Татум) вирішує довести своїм родичам, що дійсно бачив істоту з легенд — смолфута, тобто людину. Він відправляється в наповнену пригодами подорож в людське місто, де зустрічає хлопця на ім'я Персі, якого озвучує Корден. У свою чергу Персі, у якого колись було своє успішне ток-шоу, але воно закрилося через слабкі рейтинги, шукає єті, щоб зняти його на камеру і знову бути популярним. Про це Корден і співає в даному відео, де пісня гурту Queen «Under Pressure» («Під тиском») була перероблена на «Percy's Pressure» («Персі під тиском»).

Корден і сам є ведучим відомого ток-шоу під назвою «Дуже пізнє шоу», і, на щастя, з його рейтингами все гаразд.

Дивіться також фрагмент «Смолфута», в якому Зендея виконує свою нову пісню «Wonderful Life». У кіно з 27 вересня.

30 серпня 2018,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за прекрасним голосом зірки мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендеї? Тоді слухайте її нову надихаючу пісню «Wonderful Life», яку актриса і співачка записала для мультфільму «Смолфут».

«Смолфут» буде пригодницькою анімацією для всієї родини, яка повідає історію бігфута навпаки. Молодий єті Міго (зірка «Мачо і ботана» Ченнінг Татум) завжди мріяв зустріти істоту з легенд свого народу людину, яку єті прозвали смолфутом. Більшість єті сміються над ним за це, але у Міго є клуб однодумців ТДІС (Товариство доказів існування смолфута), який очолює Мічі (Зендея). І в даному фрагменті вона співає Міго про те, що світ є набагато більшим та дивовижним, ніж вони знають, і він не може опускати руки і має продовжувати свої пошуки.

Дивіться також розширений ТБ-ролик мультфільму «Смолфут», який представляє клуб єті, які вірять в існування людей. У кіно з 27 вересня.

16 серпня 2018,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«П'ять дослідників. Одна місія.»

Єті з клубу тих, хто вірить в існування смолфута, діляться своїми людськими знахідками в новому хвилинному ТБ-ролику пригодницького мультфільму «Смолфут».

Цікавий єті Міго (Ченнінг Татум) та його три друга виходять в клуб ОДІС (Товариство доказів існування смолфута), де вони під проводом свого лідера Мічі (Зендея) збирають різні докази того, що смолфути, тобто люди, все-таки існують. Інші єті їм не вірять і вважають цю групу дослідників диваками, але ОДІС не збирається зупиняти свої пошуки.

Дивіться також фінальний трейлер анімації «Смолфут», який показує незабутню зустріч Міго з людиною. У кіно з 27 вересня.

2 серпня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася фінальним трейлером свого майбутнього мультфільму «Смолфут», де звучить нова пісня ірландського співака Найла Горана «Finally Free», яка увійде в його офіційний саундтрек.

Головним героєм «Смолфута» є молодий і надзвичайно цікавий єті на ім'я Міго (Ченнінг Татум), який одного разу зустрічає міфічне створіння людину. Але коли Міго розповідає про цю чудесну зустріч своєму племені, то інші єті йому не вірять і вирішують його прогнати. Щоб довести свою правоту, Міго разом зі своїми кількома справжніми друзями відправляється в людське місто та викрадає людину.

Дивіться український трейлер мультфільму «Смолфут». У кіно з 27 вересня.