Новини, в яких згадується Андрій Лідаговський

13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Антоніо Лукіч вирішив зняти продовження хітової драматичної комедії про відносини матері і сина «Мої думки тихі» й несподівано для всіх представив 1 квітня його розширений трейлер. Але не переживайте, це не розіграш.

Читати далі...
25 березня 2020,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рахівський крижень продовжує підкорювати серця! Прокатна компанія Arthouse Traffic вирішила скрасити новини про продовження карантину онлайн-прем'єрою хітової української комедії «Мої думки тихі».

Читати далі...
20 листопада 2019,  01:55 | Оновлення

Презентуємо трейлер української комедії «Мої думки тихі» з Ірмою Вітовською та Андрієм Лідаговським у головних ролях.

Фільм розповідає історію про молодого звукорежисера Вадима. Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, він отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» і вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Фільм виходить у широкий український прокат 16 січня 2020 року.