Новини, в яких згадується Біллі Портер

22 січня 2021,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки цієї зими в багатьох країнах введено локдаун, через який не працюють кінотеатри, кіностудія Sony Pictures вирішила перенести прем'єру фільму «Сіндерелла» з лютого на більш теплі часи — на липень 2021 року.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь завершення зйомок своєї музичної казки «Сіндерелла», яка буде новою адаптацією історії Попелюшки, кінокомпанія Sony Pictures опублікувала в соцмережах її офіційний логотип з маленькою короною.

Читати далі...
1 жовтня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші кадри з фільму «Сіндерелла» від Sony Pictures, в якому відома американо-кубинська співачка Каміла Кабельо виконає роль Попелюшки.

Читати далі...
18 серпня 2020,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд планує зняти ще одну сучасну адаптацію класичної казки «Попелюшка», головну роль в якій виконає відома співачка Каміла Кабелло.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
10 грудня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов дуже нецензурний трейлер американської комедії «Гламурний бізнес», в якій знялися Сальма Гайєк, Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Комедійний фільм Мігеля Артети «Гламурний бізнес» («Like a Boss») слідує за двома кращими продругами і партнерами по бізнесу Мією та Мел (Геддіш та Бірн). У них є свій магазин косметики і бренд, що розвивається, але дівчата залізли в борги на півмільйона доларів. Як раптом на порозі їхнього магазину з'являється титан косметичної індустрії Клер Луна (Гайєк) і робить їм пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Чи зможуть бізнес та дружба Мії і Мел пережити це?

У комедії також знялися Дженніфер Кулідж, Біллі Портер і Каран Соні. Подивитися «Гламурний бізнес» на великому екрані буде можливо з 9 січня.

18 вересня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася божевільним трейлером своєї нової комедії «Like a Boss», де руда Сальма Гайєк влаштовує бізнес-війну з Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Найкращі подруги Мія та Мел (Геддіш і Бірн) є власницями своєї невеликої косметичної компанії, яку вони побудували з нуля. На жаль, їхнє фінансове становище залишає бажати кращого, і перспектива привабливої пропозиції про викуп від відомого титану косметичної індустрії Клер Луни (Гайєк) виявляється занадто привабливою, щоб від неї відмовитися. Але ця угода ставить під загрозу дружбу Мії та Мел.

У світовий прокат комедія Мігеля Артети, де разом з Гайєк, Бірн та Геддіш зіграють Дженніфер Кулідж, Біллі Портер, Ері Грейнор і Каран Соні, вийде у січні 2020 року.

5 червня 2019,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Індія Мур, Емджей Родрігес та Біллі Портер сяють в стильному чорно-білому трейлері 2 сезону американського драматичного серіалу «Поза».

Події нових серій відправлять нас вперед у часі до Нью-Йорку 1990 року. Поки бальне співтовариство затверджується в поп-культурі і стає мейнстрімом, Дім Євангеліста повинен переглянути свої цілі. Тим часом криза СНІДу загострюється, і реакція групи активістів досягає гарячкової межі.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Поза», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Золотий глобус», вийде 11 червня.

17 жовтня 2018,  20:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося лякаючий промо-ролик 6 серії 8 сезону популярної горор-антології «Американська історія жахів», яку зняла Сара Полсон.

Медісон (Емма Робертс) та Біхолда (Біллі Портер) відправляють у Будинок-вбивцю з 1 сезону, щоб вони дізналися про минуле Майкла (Коуді Ферн) та розкрили жахливий секрет про наступну Верховну відьму.

Прем'єра серії «Return To Murder House» («Повернення до Будинку-вбивці») відбудеться за українським часом завтра, 18 жовтня.