Новини, в яких згадується Патрік Вілсон

19 грудня 2023,  22:10 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь виходу в прокат останнього супергеройського екшену цього року «Аквамен і загублене королівство», який зняв режисер першого «Аквамена» Джеймс Ван, ми зібрали про нього цікаві факти.

Читати далі...
7 грудня 2023,  23:24 | Новини фільмів

Фінальним блокбастером цього року стане супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де в ролі підводного супергероя повертається зірка хітового фентезі «Гра престолів» Джейсон Момоа.

Читати далі...
14 вересня 2023,  21:15 | Новини фільмів

Чотири роки тому він був ніким, а тепер став королем Підводного світу! Дивіться перший український трейлер супергеройського екшену Джеймса Вана «Аквамен і загублене королівство», де у головній ролі повертається Джейсон Момоа.

Читати далі...
11 вересня 2023,  15:40 | Новини фільмів

Нарешті студія Warner Bros. Pictures поділилася тизером супергеройського екшену «Аквамен і загублене королівство», який повідомляє, що трейлер вийде у четвер.

Читати далі...
15 серпня 2023,  02:02 | Бокс-офіс

Очікуваний фільм жахів «Астрал: Червоні двері», режисером якого виступив зірка франшизи Патрік Вілсон, заробив у світовому прокаті вже більше $185,7 млн, що робить його найбільш прибутковим горором 2023 року.

Читати далі...
22 квітня 2023,  01:21 | Новини фільмів

Монстри живуть не тільки під ліжком, а ще й за червоними дверима... Зірка горор-франшиз «Астрал» та «Закляття» Патрік Вілсон знову зіграє Джоша Ламберта у новому фільмі жахів «Астрал: Червоні двері», де він також виступив режисером.

Читати далі...
4 березня 2023,  22:24 | Кастінг

Наприкінці року у кінотеатри припливе супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де разом з Джейсоном Момоа повернеться багато персонажів його першого сольника, що вийшов у 2018 році.

Читати далі...
9 лютого 2021,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Дольф Лундгрен підтвердив в новому інтерв'ю, що він повернеться в супергеройському блокбастері «Аквамен 2» в образі підводного короля Нерея.

Читати далі...
6 червня 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра фільму жахів «Закляття 3: За велінням диявола», в якому повернуться Віра Фарміга і Патрік Вілсон, призначена на 10 вересня.

Читати далі...
30 березня 2020,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що коронавірус зупинив усі знімальні процеси, голлівудські сценаристи продовжують працювати на повну, зокрема Девід Леслі Джонсон, який вже показав режисерові Джеймсу Вану чорновий варіант сценарію супергеройського фільму «Аквамен 2».

Читати далі...
12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
19 вересня 2019,  16:07 | Новини фільмів

А ви боїтеся заблукати у високій траві? Якщо ще ні, то трейлер фільму жахів «У високій траві», заснованого на новелі Стівена Кінга і Джо Гілла, це швидко виправить.

Горор режисера Вінченцо Наталі слідує за сестрою і братом Бекі та Калом (Laysla De Oliveira і Avery Whitted), які чують крики маленького хлопчика він загубився у полі з високою травою, і відправляються йому на допомогу. Але дуже швидко зловісні сили розділяють їх, і сестра та брат теж губляться в цьому полі. Відрізані від світу і не здатні вирватися з мертвої хватки поля, вони виявляють, що єдине, що може бути гірше, ніж загубитися, це знайтися.

На Netflix прем'єра фільму «У високій траві», де також з'явиться зірка франшизи «Закляття» Патрік Вілсон, відбудеться 4 жовтня.

16 вересня 2019,  22:25 | Новини фільмів

Другий трейлер військового бойовика «Мідвей» від режисера фільмів «День незалежності» і «2012» Роланда Еммеріха показує, як зірковий акторський склад намагається запобігти другому Перлу Харбору і врятувати мільйони життів.

У фільмі «Мідвей» Ед Скрейн, Менді Мур, Вуді Гаррельсон, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Александр Людвіг та Нік Джонас відправляються у червень 1942 року, коли в розпал Другої світової війни американська розвідка дізнається про плани Японії здійснити масштабну атаку на острови Мідвей, щоб отримати стратегічно важливий майданчик для нападу на США. Доля країни та мільйонів її людей опиняється в руках відважних солдатів і офіцерів, які відправляються в бій в Тихому океані.

Дивіться також український трейлер фільму «Мідвей», який вийде в український прокат наприкінці осені, 28 листопада.

26 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер військового бойовика «Мідвей», який був заснований на реальних подіях і зібрав зірковий акторський склад.

У центрі сюжету нового фільму від режисера «Дня незалежності» Роланда Еммеріха буде битва за Мідвей між американським флотом та імперським флотом Японії, що стало поворотним моментом у боротьбі за Тихий океан під час Другої світової війни. Це історія про командувачів та рядових солдатів, їхню стійкість та відвагу у боротьбі з ворогом.

На великі екрани «Мідвей», де зіграють Ед Скрейн, Менді Мур, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Вуді Гаррельсон та Нік Джонас, прибуде наприкінці року, 28 листопада.

27 червня 2019,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Дня незалежності» Роланд Еммеріх зняв військову драму «Мідвей», в якій зіграли Ед Скрейн, Патрік Вілсон, Люк Еванс, Нік Джонас, Менді Мур, Аарон Екхарт та Вуді Гаррельсон.

Фільм «Мідвей» розповість про битву за Мідвей, зіткнення американського військового флоту та Імператорського Флоту Японії, яка стала поворотним моментом в пануванні над Тихим океаном під час Другої світової війни. Сюжет буде слідувати за лідерами і солдатами, які використовували свої інстинкти, силу духу та мужність, щоб зробити неможливе і запобігти другому Перлу Харбору.

Світова прем'єра нової картини Еммеріха відбудеться в листопаді.