Новини, в яких згадується Рейчел Зеглер

1 листопада 2023,  20:53 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» Пітер Дінклейдж, він же Тіріон Ланністер, влаштовує 10-і Голодні ігри у новому дубльованому трейлері пригодницької антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій».

Читати далі...
28 жовтня 2023,  16:48 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася у п'ятницю першим кадром свого наступного рімейку у стилі live-action «Білосніжка», де головну роль виконає Рейчел Зеглер, відома за оскароносним мюзиклом «Вестсайдська історія».

Читати далі...
10 червня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Казковий фан-арт майбутнього фільму від Disney «Білосніжка» уявляє зірку «Диво-жінки» Галь Гадот в образі Злої королеви з класичного діснеївського мультфільму.

Читати далі...
5 травня 2023,  21:46 | Новини фільмів

Готові до ще одних «Голодних ігор»? Студія Lionsgate поділилася офіційним трейлером очікуваної молодіжної антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» за участю зірки кінокоміксу «Шазам! Лють богів» Рейчел Зеглер.

Читати далі...
21 березня 2023,  19:27 | Новини фільмів

У своїй другій пригоді «Шазам! Лють богів» супергерой Шазам зіштовхнеться з трьома могутніми богинями, яких втілюють Гелен Міррен, Люсі Лью та Рейчел Зеглер.

Читати далі...
27 січня 2023,  01:07 | Новини фільмів

Другий трейлер супергеройського екшену «Шазам! Лють богів», заснованого на коміксах DC, показує могутню богиню у втіленні зірки «Ангелів Чарлі» Люсі Лью у всій її красі та небезпечності. А також верхи на драконі.

Читати далі...
16 серпня 2022,  22:25 | Новини фільмів

Студія Lionsgate опублікувала сьогодні в соцмережах перший кадр очікуваного фільму-антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», заснованого на романі письменниці Сьюзен Коллінз, за участю акторів Рейчел Зеглер й Тома Бліта.

Читати далі...
6 червня 2022,  11:20 | Новини фільмів

На церемонії нагородження MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю в каліфорнійському місті Санта-Моніка, був представлений перший тизер очікуваного фільму «Балада про співочих пташок і змій», який підкорить своєю красою всіх шанувальників «Голодних ігор».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вестсайдська історія» (2021)
Американська класика в новій обгортці від Стівена Спілберга
9 грудня 2021,  21:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі дуже добре знаємо легендарну п'єсу Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта» про трагічне кохання двох підлітків із ворогуючих сімей, і в 60-х роках минулого століття американці вигадали свою версію цієї історії під назвою «Вестсайдська історія». Цей масштабний мюзикл про кохання, ненависть, расизм, насильство та вуличні банди, чиї танцювальні номери розгортаються на вулицях бідного нью-йоркського району, моментально став класикою кіно та важливою частиною сучасної американської культури. Ніхто не ризикував його перезнімати. До сьогодні, коли через 60 років свою версію «Вестсайдської історії» світові представив сам Стівен Спілберг...

Читати далі...
26 лютого 2021,  19:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що в кінотеатри все ніяк не вийде мюзикл «Вестсайдська історія», де Рейчел Зеглер повинна дебютувати на великому екрані, це не завадило молодій і талановитійактрисі отримати роль в іще одному великому проекті супергеройському екшені «Шазам 2».

Читати далі...
17 червня 2019,  16:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася дебютним кадром нової кінокартини Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», головну чоловічу роль в якому виконає зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт.

Читати далі...