Новини фільмів, в яких згадується Шарлотта Генсбур

27 листопада 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найгарячіших прем'єр цього тижня (та й усієї осені) є нова кінострічка культового аргентино-французького режисера Гаспара Ное «Вічне світло», яка стала «одою мистецтву кіно, моди і сучасної музики».

Читати далі...
9 листопада 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіномани, тримайтеся. Режисер скандальних стрічок «Любов» та «Екстаз» Гаспар Ное готується знову вразити наші візуальні і серцеві рецептори за допомогою свого нового відвертого фільму «Вічне світло».

Читати далі...
17 грудня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Цієї зими на екрани вийде романтична комедія Івана Атталя «Мій пес Ідіот», де головну жіночу роль виконує актриса Шарлотта Генсбур.

Його звуть Ідіот. І він дуже милий, великий, брудний, неслухняний, сексуально агресивний бездомний пес. Цілих 80 кг харизми! Все починається, коли письменник Анрі (Атталь) знаходить у своєму саду величезного дурнуватого і нахабного собаку і вирішує усиновити його. Ця несподівана дружба похитне звичний баланс будинку, і надихне подружжя почати все спочатку...

Українська прем'єра фільму «Мій пес Ідіот» відбудеться 13 лютого.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
29 липня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж бреде по безлюдному місту в першому трейлері науково-фантастичної драми «Я думаю, тепер ми одні».

«Я думаю, тепер ми одні» розповість історію вигнанця Дейла (Дінклейдж), який одного разу прокидається і виявляє, що збулася його давня мрія — усі інші люди зникли з лиця землі, і тепер йому ніхто не буде дошкуляти. Але Дейлу не доводиться довго насолоджуватися такою бажаною самотністю, адже він зустрічає ще одну вижившу по імені Грейс (Ель Фаннінг), яка на відміну від нього шукає друга.

Також в цій історії з'являться Шарлотта Генсбур і Пол Джаматті.

Новий фільм режисера Рід Морано, яка працювала над серіалом «Оповідь служниці», отримав приз на кінофестивалі «Санденс» на початку року, а в американський прокат він вийде у вересні.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
12 квітня 2018,  02:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов довгоочікуваний трейлер кримінального трилера «Справжній злочин», де відомий комік Джим Керрі грає дуже драматичну роль.

«Справжній злочин» розповідає про розслідування вбивства бізнесмена, чиє тіло було виявлено в польській річці Одер в грудні 2000 року. Головним підозрюваним у вбивстві стає польський інтелектуал, який після смерті бізнесмена написав роман, чий сюжет має багато спільного з реальним злочином.

Компанію Керрі в цій історії складають Шарлотта ГенсбурАнтихрист», «Німфоманка») і Мартон ЧокашЦарство небесне», «Ной»).

Світова прем'єра нового фільму Александроса АвранасаПані жорстокість») відбулася на Варшавському кінофестивалі в 2016 році. В американський прокат «Справжній злочин» вийде в травні.