Новини фільмів, в яких згадується Гійом Кане

18 січня 2023,  11:40 | Новини фільмів

Легендарні галли Астерікс і Обелікс повертаються на екрани кінотеатрів у новій пригодницькій стрічці «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія», що вийде в український прокат 2 лютого.

Читати далі...
7 січня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Режисер Гійом Кане зібрав іменитий каст для своєї пригодницької комедії «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» («Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu»), що покаже повернення на великі екрани двох легендарних героїв французьких коміксів.

Читати далі...
14 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біля керма комедії «Астерікс і Обелікс: Шовковий шлях» стане відомий французький режисер Гійом Кане, який також виконає в ній роль Астерікса. І ви вже можете побачити його в цьому образі на перших промо-фотографіях.

Читати далі...
27 вересня 2019,  23:39 | Новини фільмів

В яку епоху ви б хотіли потрапити? Французький режисер Ніколя Бедос показує, що дуже небезпечно жити ностальгією за минулими часами, в своїй новій мелодрамі «Прекрасна епоха», чий український трейлер дивіться нижче.

Фільм слідує за 60-річним Віктором (Данієль Отой), чиє життя перевертається, коли він дізнається, що його люба дружина, яку він кохає багато років, йому зраджує. У той же час він зустрічає блискучого підприємця Антуана (Гійом Кане), який пропонує своїм клієнтам за допомогою театральної та історичної реконструкцій повернутися назад у минуле і пережити будь-який період свого життя. Віктор воліє зануритися в той тиждень свого життя у 1974 році, коли він зустрів своє велике кохання, і у результаті закохується в актрису (Дорія Тілье), яка грає його молоду дружину.

В український прокат фільм «Прекрасна епоха», яка була представлена на 72-му Каннському кінофестивалі поза конкурсом, прибуде 2 січня 2020 року.

22 квітня 2019,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Франсуа Клюзе, Маріон Котійяр та Лоран Лафітт возз'єднуються в трейлері нової французької картини «Ми закінчимо разом», продовження фільму 2010 року «Маленькі секрети».

Події сиквела «Ми закінчимо разом» будуть розвиватися через 7 років після оригіналу і покажуть, як група давніх друзів, чиї неприємні секрети стали відомі один одному під час їхньої минулої спільної відпустки, внов збирається разом, щоб влаштувати сюрприз на ювілей Макса (Клюзе).

У французький прокат драматична комедія режисера Гійома Кане виходить 1 травня. Поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
5 грудня 2013,  01:36 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

На цьому тижні світовий фестиваль короткометражного кіно та анімації Future Shorts представить чергову колекцію фільмів під назвою «Осінні спогади». У підбірку увійшли сім короткометражних хітів, зазначених престижними нагородами.

Стрічка «Відрядження», номінант на премію Британської кіноакадемії (BAFTA) в категорії «Кращий короткометражний фільм», розповість комедійну історію про молодого бізнесмена і його пригоди в діловій поїздці. Головну роль у фільмі виконав відомий французький актор Гійом КанеЗакохайся в мене, якщо насмілишся»).

Робота Кристоффера Борглі «Whateverest» - документальний фільм про інтернет-мемі Inspector Norse. Inspector Norse - псевдонім Маріуса Солема Йохансена, який записує відео своїх танців і рецептів приготування наркотиків для YouTube.

Трилер «Тиха ріка» - призер більше 70 міжнародних нагород. Події картини розгортаються в Румунії в 1986 році, де двоє роблять спробу втечі.

У рамках зимово-осінньої програми українському глядачеві покажуть ще 4 авторських фільму: експериментальну стрічку «Кольоровий фільм», бразильську короткометражку «Відчай Івана», анімацію «Кістяне перо» та документальний фільм про повсякденне життя підлітка з Індії «Амар».

В Україні програма Future Shorts: Осінні спогади буде показана з 5 грудня в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Донецьку, Дніпропетровську та інших містах.