Новини фільмів, в яких згадується Ендрю Скотт

2 лютого 2024,  12:07 | Новини фільмів

Через десять років перерви знаменита голлівудська акторка Кемерон Діаз повертається у світ кіно. Вона зіграє головну жіночу роль у пригодницькому екшені «Back in Action», першим кадром якого поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
4 жовтня 2019,  18:58 | Новини фільмів

Вчора вийшов другий офіційний трейлер військової кінокартини про Першу світову війну з лаконічною назвою «1917», яку зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Скайфолл» Сем Мендес.

Драматичний фільм «1917» зібрав зірковий каст, куди увійшли Колін Ферт, Бенедикт Камбербетч, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, але його головними героями будуть двоє молодих солдатів у втіленні Джорджа МакКея і Діна-Чарльза Чепмена. Командир відправляє їх передати важливе повідомлення і врятувати батальйон, де служить брат одного з них, але для цього їм доведеться ризикувати життям і перетнути ворожу територію.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса відбудеться 25 грудня. З нетерпінням очікуємо оголошення дати його виходу в український прокат.

1 серпня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Скайфол» Сем Мендес зняв епічну військову кінокартину про Першу світову війну «1917», яка зібрала зірковий каст з відомих британських акторів.

Фільм «1917», чий трейлер вже нагадує такі відомі військові драми, як «Врятувати рядового Раяна» та «Дюнкерк», буде слідувати за парою молодих британських солдатів Шофілдом (Джордж МакКей з «Капітана Фантастіка») і Блейком (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яких командир відправляє в небезпечну місію. Вони повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого загине багато солдат, включаючи брата Блейка.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса, де також зіграють Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, відбудеться у грудні. Дата української прем'єри «1917» поки не повідомляється.

5 березня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Ендрю Скотт, який прославився завдяки ролі лиходія Джима Моріарті в хітовому серіалі «Шерлок», приміряє на себе образ детектива в офіційному трейлері трилера «A Dark Place» («Темне місце»), також відомого як «Steel Country».

Коли в тихому містечку на заході американського штату Пенсільванія знаходять труп хлопчика, місцевий водій сміттєвоза Дональд (Ендрю Скотт) вирішує пограти в детектива. Він починає своє одержиме розслідування, щоб довести, що це не був нещасний випадок і що хлопчика вбили, і це призводить до неймовірних та болісних наслідків.

Минулого року фільм Саймона Феллоуза був показаний на кінофестивалях в Шотландії, Ірландії та Південній Кореї, а у світовий прокат він вийде наприкінці березня.

10 листопада 2016,  19:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня в Украине стартует 16-й кинофестиваль «Новое британское кино 2016», в рамках которого покажут социальную драму «Я, Дэниел Блейк», получившую в Каннах «Золотую пальмовую ветвь», новый фильм Шайи ЛаБафа и классику с Дэвидом Боуи.

Читати далі...
1 вересня 2015,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Сэм Мендес подтвердил, что «007: СПЕКТР» станет историей о том, откуда возник Джеймс Бонд.

Концовка «Скайфолла» стала толчком к перезапуску агента 007, что Мендес описал как «это лишь начало истории»:

О мифе создания Бонда никто не рассказывал. Я почувствовал, что существует возможность узнать, что сделало его, и кто были те люди, которые повлияли на него во время этого путешествия. Это как задом наперед рассказывать историю о том, как Бонд стал Бондом.

Обещают, что 24-й фильм франшизы станет одновременно кульминацией последних частей, в которых главную роль играл Дэниэл Крэйг, и создаст к ним предысторию. 

Сам актер считает, что «многое из фильма является празднованием того, что значит быть Бондом». И добавляет, что «это не будет просто классический Бонд, а скорее – классический триллер».

В фильме также сыграют Леа СейдуМоника БеллуччиРэйф ФайнсКристоф ВальцДэйв БатистаЭндрю СкоттБен Уишоу и Наоми Харрис.

В украинских кинотеатрах «007: СПЕКТР» появится с 5 ноября.

4 грудня 2014,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього ранку в «Pinewood Studios» зібралася команда нового фільму про Джеймса Бонда і оголосила його офіційну назву, нових членів каста і деякі деталі, що стосуються майбутнього проекту.

Отже, «Бонд 24» перетворився на «Спектр» («Spectre»). До своїх ролей у цьому фільмі повернуться Деніел Крейг (Джеймс Бонд), Бен Уішоу (Кью), Рейф Файнс (М), Рорі Кіннер (Білл Таннер) і Наомі Харріс (Маніпенні).

Нових персонажів зіграють Ендрю Скотт (Денбі), Дейв Батіста (містер Хинкс), Моніка Беллуччі (Лючія Скаррі), Леа Сейду (Маделин Суонн) і Крістоф Вальц (Оберхаузер).

Офіційний синопсис фільму:

Зашифроване послання з минулого Бонда відправляє його розкрити діяльність зловісної організації. У той час, як М бореться з політичними силами, щоб зберегти секрутную службу, Бонд шар за шаром виявляє обман і виявляє жахливу правду, що ховається за СПЕКТРом.

Організація СПЕКТР або Спеціальне Представництво Контррозвідки, Тероризму, Помсти і Здирництва (SPECTRE / Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) вже з'являлася в романі Яна Флемінга «Кульова блискавка» і кінофільмі «Доктор Ноу», де роль Бонда зіграв Шон Коннері.

У режисерському кріслі залишається Сем Мендес, який знімав попередній фільм про Бонда «Скайфол».

Зйомки проходитимуть у Лондоні, Римі, Мехіко, Танжері (Марокко), Зельдені (Австрія), Обертілліахе (Австрія) і Альтаусзее (Австрія). А новою машиною агента 007 стане Aston Martin DB10.

Реліз «Спектра» в Україні та Росії відбудеться 29 жовтня 2015 року.