Новини серіалів, в яких згадується Пріянка Чопра Джонас

19 квітня 2023,  18:50 | Новини серіалів

Зірка хітового фентезі «Гра престолів» Річард Медден об'єднується з зіркою «Бази Квантіко» Пріянкою Чопрою Джонас, щоб врятувати світ у шпигунському міні-серіалі «Цитадель» від стримінгової платформи Prime Video.

Читати далі...
5 травня 2018,  19:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 3 сезону кримінального серіалу «База Куантіко» попереджає, що «правила змінилися».

Протягом трьох років агент ФБР Алекс Перріш (Пріянка Чопра) вела тихе, анонімне життя в Італії. Але коли Шелбі (Джоанна Е. Бредді) опиняється в небезпеці, Алекс возз'єднується з Райаном (Джейк МакЛафлін), Гаррі (Рассел Тові) і Овеном (Блер Андервуд), щоб врятувати подругу, а після вона усвідомлює, що їй не вистачало життя на вістрі ножа, і що вона хоче повернутися.

Прем'єра сезону відбулася на американському телебаченні 26 квітня. Нова серія «Бази Куантіко» вийде 10 травня.

21 квітня 2018,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC поділився невеликим тизер-трейлером 3 сезону кримінальної драми «База Куантіко».

Опис відео на офіційному каналі говорить, що «прийшов час для нового початку, але пам'ятайте... завжди потрібно бути готовими». Трейлер показує тихе життя агента Алекс Перріш (Пріянка Чопра) в Італії, яке вона вела там цілих 3 роки, повністю зникнувши з радарів, але незабаром все кардинально зміниться, і Алекс доведеться все кинути й повернутися в гру.

Новий сезон «Бази Куантіко» буде значно коротшим, ніж попередні, й складатиметься з 13 серій. Його прем'єра відбудеться 26 квітня.