Статті, в яких згадується Люк Бессон

17 серпня 2014,  23:40 | Статті | Автор: SpaceMonkey

В кінотеатрах України з 21 серпня.

Творець культових фільмів «Її звали Нікіта», «Леон» та «П’ятий Елемент» Люк Бессон представляє свою нову стрічку з, напевно, найбільш жорсткою жіночою роллю – ЛЮСІ. В головних ролях: Скарлет Йоханссон та володар премії «Оскар» Морган Фріман. Екшн-трилер досліджує ймовірність того, на що може бути здатна людина, якщо вона використовуватиме 100% потужності свого мозку.

Точиться багато розмов навколо теми використання невеликого проценту мозкової потужності людиною. Сторіччями наука намагається розгадати загадку, що б сталося, якби людина могла сягнути за цю межу, якби всі відділи мозку працювали одночасно на 100%. Якби всі 86 мільярдів нейронів, що містяться в нашому мозку, спрацювали одночасно, чи стали б ми надлюдьми?  

В історії Люка Бессона ми зустрічаємо Люсі (Йоханссон), безтурботну молоду студентку, яка живе в Тайвані, і яку її хлопець обманом змушує доставити кейс його діловому партнеру. Люсі потрапляє в западню: її бере в заручники містер Янг (Чой Мін Сік). Коли їй хірургічно імплантують пакунок із невідомою синтетичною речовиною, яка її вб’є, якщо станеться виток, страх Люсі перетворюється на відчай. Разом з кількома іншими такими самими заручниками Люсі відправляють в аеропорт, звідки вони повинні роз’їхатися по всьому світі, транспортуючи в своєму шлунку безцінну для їхніх викрадачів речовину.

Читати далі...