Новини фільмів, в яких згадується Дэйв Уилсон

17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
24 травня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила порадувати шанувальників Віна Дизеля, опублікувавши в мережі відео з невдалими дублями його супергеройського фільму «Бладшот».

Читати далі...
27 березня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бути супергероєм у нього в крові. Студія Sony Pictures вирішила випустити свій супергеройський екшен Дейва Вілсона «Бладшот» на стримінгових сервісах, в честь чого опублікувала в мережі перші 9 хвилин фільму.

Читати далі...
18 березня 2020,  19:37 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний фрагмент супергеройського фільму Дейва Вілсона «Бладшот», в якому Віна Дизеля перетворили на досконалу зброю. І від нього тепер нікому не сховатися.

В адаптації коміксів Valiant, зірка франшиз «Форсаж» і «Ріддік» грає колишнього морпіха Рея Гаррісона, який отримав смертельні поранення і був повернутий до життя секретною організацією RST та її провідним вченим доктором Гартінгом (зірка блокбастера «Залізна людина 3» Гай Пірс). Тепер в крові Рея живе ціла армія нанітів, що здатна зцілити навіть найстрашніші поранення за лічені секунди, і в даному фрагменті він відправляється на полювання.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися нову дату прем'єри «Бладшота», яка відбудеться в кінотеатрах після карантину.

3 березня 2020,  17:04 | Новини фільмів

З'явився третій український ТБ-ролик супергеройського екшену «Бладшот», який нагадує нам, що Віну Дизелю краще не переходити дорогу. Особливо, коли в його крові живе ціла армія зцілюючих нанороботів.

У фільмі Дейва Вілсона, який ґрунтується на коміксах Valiant, Дизель втілює колишнього морпіха Рея Гаррісона. Після трагічного випадку на завданні його повертає до життя секретна організація RST, вжививши в його кров цілу армію нанороботів, що здатні зцілювати будь-які тканини з величезною швидкістю і роблять Рея невразливим. Але незабаром Бладшот починає підозрювати, що RST використовує його для своїх протизаконних цілей, і повстає проти своїх творців.

Дивіться також новий промо-ролик екшену «Бладшот», який представляє круту колегу головного героя КейТі (Ейса Гонсалес). У кіно з 12 березня.

22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
11 лютого 2020,  16:41 | Новини фільмів

Зустрічайте нове покоління суперсолдатів в розширеному українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Бладшот», над яким працює продюсер хітових фільмів «Форсаж» і «Я — легенда» Ніл Х. Моріц.

В супергеройському фільмі режисера Дейва Вілсона зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель втілює морпіха Реймонда «Рея» Гаррісона, який гине на завданні, але його повертає до життя надсекретна корпорація RST, і завдяки її нанотехнологіям Рей стає Бладшотом — біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою, в крові якого живуть нанороботи, що роблять його невразливим до будь-якої зброї. Глава RST (Гай Пірс) намагається використовувати Бладшота в своїх цілях, але незабаром герой розуміє, що ним маніпулюють, і повстає проти своїх творців.

ТБ-ролик підтверджує, що українська прем'єра супергеройського екшену «Бладшот» відбудеться вже через місяць, 12 березня. Фільм також буде демонструватися в форматі IMAX. А після Дизеля можна буде побачити у кіно в блокбастері «Форсаж 9».

26 січня 2020,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель озброєний і готовий до своєї супергеройської місії на нових постерах науково-фантастичного екшену «Бладшот», екранізації коміксів Valiant.

Читати далі...
14 січня 2020,  18:33 | Новини фільмів

Вони думали, що повністю його контролюють. Вони помилялися. Дивимося другий український трейлер супергеройського екшену «Бладшот», де зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель грає суперсолдата.

У супергеройському фільмі Дейва Вілсона, знятому за мотивами коміксів Valiant, ми познайомимося з морпіхом Реймондом «Реєм» Гаррісоном (Дизель), який отримує смертельні поранення і помирає. Проте секретна корпорація RST повертає його до життя, і завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він є насправді, і його завдання це з'ясувати.

Разом з Дизелем в трейлері можна побачити акторів Ейсу Гонсалес, Сема Г'юэна, Гая Пірса, Тобі Кеббелла і Ламорна Морріса. Українська прем'єра фільму «Бладшот» переїхала на початок весни і тепер відбудеться 12 березня.

21 жовтня 2019,  11:11 | Новини фільмів

Кіностудія Sony Pictures щойно представила дебютний трейлер свого науково-фантастичного бойовика «Бладшот», де Він Дизель грає кілера з суперздібностями, якого не можна вбити.

Фільм режисера Дейва Вілсона ґрунтується на коміксах Valiant про колишнього солдата Реймонда «Рея» Гаррісона (Дизель), якого повернули до життя і перетворили на ідеальну машину для вбивств, запустивши в його кров мікрокомп'ютери, які допомагають тілу загоювати рани з неймовірною швидкістю. Але коли Рей дізнається, що його свідомістю маніпулюють, показуючи йому фальшиві спогади, щоб він вбивав потрібних для своїх роботодавців людей, цей суперсолдат повстає проти тих, хто його створив.

В український прокат фільм «Бладшот», де також знялися Гай Пірс, Ейса Гонсалес, Сем Г'юэн, Тобі Кеббелл і Талула Райлі, вийде 20 лютого 2020 року.

29 січня 2019,  14:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель поділився першим кадром зі свого нового фільму «Бладшот», де він зіграє супергероя з коміксів... ні, не Marvel, і не DC, а видавництва Valiant.

Читати далі...