Оновлення, в яких згадується Лів Шрайбер

5 жовтня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри мультфільму «My Little Pony в кіно» залишився всього 1 тиждень, про що нагадує його український ТБ-ролик. Він покаже нові пригоди шістки життєрадісних поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай і Реріті, які відправляться в незабутню подорож, щоб врятувати свою рідну країну та її магію.

Новий трейлер «My Little Pony в кіно», де з'являються його зірки Емілі Блант, Лів Шрайбер і Зої Салдана, дивіться тут. У кіно з 12 жовтня.

30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.

31 липня 2017,  12:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте нове покоління героїв в мультфільмі «Мій маленький поні», який стартує в кінотеатрах України з 5 жовтня.

В оригіналі мультифильм озвучили такі зірки, як: Емілі Блант, Зої Салдана, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та інші.

Король Шторм хоче позбавити поні магії й захоплює Кантерлот. Під загрозою майбутнє всієї Еквестрії! Аби зупинити злодія, поні залишають рідні краї й вирушають у мандри, сповнені чудес та небезпек. Їм доведеться підкорити магічні гори, зануритися у підводні світи і навіть опинитися на летючому піратському кораблі!

14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

29 червня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate представила повноцінний трейлер мультфільму «Мій маленький поні», заснованого на популярному однойменному мультсеріалі. У ньому казковому Понівіллю загрожують темні сили, і щоб врятувати свій дім шестеро поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай та Реріті відправиться в незабутню подорож, де зустрінуть нових друзів й зіткнуться з захоплюючими випробуваннями.

Мультфільм, який озвучують Зої Салдана, Емілі Блант, Крістін Ченовет, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та співачка Сія, прискаче в українські кінотеатри 5 жовтня.

15 квітня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер мультфільму від Lionsgate Movies «Мій маленький поні» розкриває, що його герої — поні та інші — будуть говорити голосами Емілі Блант, Зої Салдани, Майкла Пен'ї, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Тея Діггза і Узо Адуби, а також в мультфільмі прозвучить нова пісня від Сіє.

У світовий прокат мультфільм вийде 5 жовтня.

24 листопада 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американського пирога» Шонн Вільям Скотт повертається на лід в сиквелі спортивної комедії «Вишибала 2», чий дебютний трейлер без цензури був представлений вчора. Тут хокеїст Даг Глатт знову пускає в хід свої кулаки і влаштовує разом з друзями й суперниками на ковзанці справжнє божевілля.

У фільмі повертаються Лів Шрайбер, Елісон Пілл та Кім Коутс, а також Джей Барушель, який виступив його режисером.

30 березня 2014,  22:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

24 квітня в український і російський прокат вийде дотепна і пікантна кінокомедія «Під маскою жиголо».

Блискучу романтичну комедію «Під маскою жиголо» створив Джон Туртурро. Він сам написав сценарій до кінофільму і сам же його зрежисував. Цього талановитого актора і режисера глядачі знають за його роботами у фільмах «Трансформери», «Перехрестя Міллера», «Одного разу в Голлівуді» та ін. На головні ролі у фільм він залучив найкращих майстрів своєї справи. Це і Шерон Стоун, і Софія Вергара, і Ванесса Параді, і Лів Шрайбер. Також ще в одній головній ролі зніметься видатний актор і режисер Вуді Аллен.

Фільм розповість про двох друзів, які пристойні, взагалі-то, люди, але криза, нестача готівки штовхає на нетрадиційний заробіток. Один з них стає професійним сутенером, а інший альфонсом. Комічності ситуації додається те, що свій бізнес вони впроваджують в єврейському кварталі, де хасідічного виду поліцейський вже давно точить на них зуб. І, здавалося б, все пішло як по маслу, але після низки комічних ляпів і ганебних провалів, стає очевидно, що хлопці пливуть проти течії грошей і любові...