Новини, в яких згадується Ейпріл Паркер

2 квітня 2019,  20:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл стикається з наслідками нападу свого двійника на Білий дім у 18 серії 4 сезону свого сольного серіалу «Супергьорл».

У попередніх серіях Лекс Лютор (Джон Крайєр) випустив на свободу свою секретну зброю, Червону дочку, клона Супергьорл (Мелісса Бенойст), яка напала на Білий дім і скомпрометувала супергероїню в очах громадськості. Тому в 18 серії Алекс (Кайлер Лі) намагається довести полковнику Гейлі (Ейпріл Паркер), що Супергьорл не винна в цьому нападі, а Бен Локвуд (Сем Вітвер) готує новий удар по супергероїні та її репутації, погрожуючи Брейні (Джессі Рат).

Серія отримала промовисту назву «Crime And Punishment» («Злочин і кара»), натхненну романом Федора Достоєвського. Її прем'єра відбудеться 22 квітня за українським часом.

4 березня 2019,  10:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибульці виходять на марш проти утиску їхніх прав, і в Нешнл-Сіті назріває громадянська війна в 14 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Бен Локвуд (Сем Вітвер) продовжує штовхати вперед свій рух проти іншопланетян, чим посилює бажання Еліти полювати на нього та його поплічників. Супергьорл (Мелісса Бенойст) переймається безпекою американців — людей та прибульців. Коли Локвуд організовує мітинг, іншопланетяни вирішують вийти на мирний протест. Брейні (Джессі Рат) та Дж'онн (Девід Гервуд) приєднуються до маршу прибульців, поки Супергьорл і Мрійниця (Ніколь Мейнс) патрулюють вулиці, щоб охороняти порядок. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) знову бере в руки камеру, щоб зняти марш для CatCo, а полковник Гейлі (Ейпріл Паркер) дає Алекс (Кайлер Лі) завдання, яке йде врозріз з її принципами.

Серія «Stand And Deliver» («Гаманець або життя»), яку зняв Енді Армаганян, вийде 11 березня за українським часом.

17 січня 2019,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений промо-ролик 10 серії 4 серії супергеройського серіалу «Супергьорл», яка називається «Suspicious Minds» («Підозрілі особи») і вийде 21 січня за українським часом.

Полковник Хейлі (Ейпріл Паркер) засмучується, коли Супергьорл (Мелісса Бенойст) відповідає на сигнал лиха корабля ВМС США, який виявляється під нападом смертоносних іншопланетян. Полковник бере під контроль ситуацію від імені DEO і вимагає, щоб Супергьорл відступила. Після того як супергероїня відмовляється стояти осторонь, коли людям потрібна допомога, полковник вирішує з'ясувати її справжню особистість, допитуючи агентів DEO, включаючи Алекс (Кайлер Лі). Тим часом Брейні (Джессі Рат) намагається переконати Нію (Ніколь Мейнс) прийняти свої суперздібності та підносить їй супергеройський костюм Мрійниці, але дівчина неправильно розуміє його мотиви.

Режисером серії виступила Рейчел Телалей, яка також працювала над такими відомими серіалами, як «Шерлок», «Доктор Хто» і «Флеш».

5 листопада 2018,  20:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителів Нешнл-Сіті посеред білого дня тероризує новий могутній суперлиходій в промо-ролику 5 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Полковник Хейлі (Ейпріл Паркер) приймає несподіване рішення щодо Супергьорл (Мелісса Бенойст). Кара пише серію статей про іншопланетян в Нешнл-Сіті, які в кінцевому підсумку завдають їм шкоди. У промо-ролику Супергьорл стикається з дуже сильним супротивником, який працює на Агента Ліберті (Сем Вітвер) і поглинає життєву енергію іншопланетян, і Алекс (Кайлер Лі) зазначає, що Кара не може боротися з цим монстром, оскільки він забере її сили і стане ще сильнішим.

Серія «Parasite Lost» («Загублений паразит»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, прибуде на екрани 12 листопада за українським часом.