Статті, в яких згадується Сет Роген

25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
9 серпня 2015,  03:02 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Жодному сучасному кінорежисеру не вдавалося показати історію життєвого досвіду людини з такого комедійного ракурсу, як це робить ДЖУД АППАТОУ. Такі його режисерські шедеври,  як «Трішки вагітна» та «Сорокарічний та незайманий», та ті які він продюсував, «Суперперці» та «Подружки нареченої», об’єднує чесний, безстрашний та комічний погляд на те, як складно зростати в сучасному світі.

Аппатоу ввів зовсім нові комедійні голоси до мейнстріму, починаючи Сетом Рогеном, і закнчуючи Ліною Данем, окрім багатьох інших. Зараз, будучи режисером вже п’ятого художнього фільму, Аппатоу знову презентує образ нестандартної особистості  та малює портрет нової комедійної зірки у фільмі, сценарій якого написала та зіграла ЕМІ БЕТ ШУМЕР (ТВ шоу «Всередині Емі Шумер / TV’s Inside Amy Schumer»), про жінку, яка живе без вибачень, навіть в тих випадках, де варто було б це зробити.

Читати далі...
8 лютого 2015,  14:23 | Статті | Автор: Андрей Головешко

Вже зовсім скоро настане день закоханих, а це означає, що ви обов'язково будете дивитися романтичні комедії, незалежно від того, є у вас друга половинка чи ні. І багато хто спитає - який фільм подивитися 14 лютого? День святого Валентина буде просякнутий романтикою, тому від банальних і драматичних фільмів вам нікуди не дітися. Кінотеатри будуть заповнені натовпами закоханих підлітків, які з нетерпінням хочуть побачити “П'ятдесят відтінків сірого”. Якщо ж вам не вдасться потрапити на сеанс, або ви просто вирішили відокремитися від більшості – раджу вам влаштувати романтичну вечерю вдома і подивитися милу драматичну комедію.

Яку саме? Зараз я спробую надати кілька хороших варіантів, щоб ви не витрачали багато часу на вибір “того самого” фільму, який прикрасить ваш вечір. Відразу приберемо зі списку фільми, які і так всі знають і дивляться в будь-який час року, наприклад, ТитанікЩоденник пам'яті і інші "слізовичавлювалки". Звичайно, можна подивитися і їх, але якщо ви все ж втомилися від подібних фільмів – пропоную ознайомитися з нашими варіантами. Отже, почнемо.

Читати далі...