Новини фільмів, в яких згадується Влад Дикий

12 грудня 2019,  16:26 | Новини фільмів

Нарешті ми знаємо, хто виконає роль старшої дочки Василя Середюка в очікуваній української комедії «Скажене весілля 2» актриса і телеведуча Катерина Кузнецова, яку представляє другий офіційний трейлер.

Сиквел хітового фільму «Скажене весілля» обіцяє нам нове весілля за участю родини Василя Середюка (Назар Задніпровський) з смт Яблунівка. Він ледве пережив весілля молодшої дочки Каті (Поліна Василина) з Франсуа (Джиммі Воа), а тепер на порозі з'являється старша дочка Наталка (Катерина Кузнецова), яка теж збирається заміж. І, звичайно ж, її наречений не влаштовує Василя, і той об'єднується з тамадою Назарієм Запухляком (Юрій Горбунов), щоб розладнати весілля.

Українська прем'єра нової комедії Влада Дикого відбудеться 25 грудня. Квитки на покази «Скажене весілля 2» ви вже можете придбати на нашому сайті.

23 жовтня 2019,  16:13 | Новини фільмів

Василь Середюк не готовий до ще одного божевільного весілля в першому офіційному трейлері української комедії «Шалене весілля 2».

Читати далі...
23 липня 2019,  00:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія української комедії Влада Дикого «Скажене весілля 2» триває. І в її шостому тизері божеволіє підполковник Попадюк.

Ми вже бачили реакцію Василя Середюка (Назар Задніпровський) та його друзів на повідомлення про нове скажене весілля, яке належить пережити Середюкам у сиквелі. Але такої відвертої реакції, як у підполковника Попадюка, який в даному тизері не вибирає слів, не було ні у кого з них. До речі, цей персонаж був натхненний образом знаменитого комісара Жибера з франшизи «Таксі».

Дивіться також п'ятий тизер комедії «Скажене весілля 2», в якому повертаються темпераментні Олька і Ашот. У кіно з 25 грудня.

19 липня 2019,  18:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожному весіллю потрібен харизматичний тамада, нагадує нам свіжий тизер української комедії «Скажене весілля 2», яку знімає режисер Влад Дикий.

Заслужений артист України Юрій Горбунов знову зіграє тамаду Назарія Запухляка в продовження хітової комедії «Скажене весілля», що вийшла на екрани в минулому році. У своєму персональному тизері сиквела Назарій читає смішний тост для молодих і дивується, що його чекає ще одне скажене весілля.

Дивіться також третій тизер фільму «Скажене весілля 2», в якому Потап і Позитив грають отця Євлампія і хориста Кіндрата. У кіно з 25 грудня.

18 липня 2019,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отець Євлампій (Потап) повертається в сиквелі «Скаженого весілля», і тепер асистувати йому буде хорист Кіндрат, роль якого виконає співак Олексій Завгородній, він же Позитив.

Українська комедія Влада Дикого «Скажене весілля 2» обіцяє потрясти директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка (Назар Задніпровський) весіллям ще однієї доньки. Звичайно, така подія не обійдеться без представників духовенства Євлампія і Кіндрата, які стають шокованими і щасливими від новини про чергове весілля. Адже це значно веселіше, аніж святити машини.

Дивіться також другий тизер комедії «Скажене весілля 2», який показує повернення не менш веселого сусіда Тараса (Олександр Кобзар). Прем'єра фільму відбудеться 25 грудня.

17 липня 2019,  15:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Василь сумує з приводу чергового весілля, його веселий сусід Тарас не може стримати своєї радості у другому тизері української комедії «Скажене весілля 2».

Через рік після подій «Скаженого весілля» директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка (Назар Задніпровський) чекає нове випробування — ще одна дочка зібралася заміж. За кого, нам поки не розкривають, але, судячи з реакції головного героя в даному тизері, він не в захваті від нового зятя. Зате сусід Тарас (Олександр Кобзар) тут радіє і танцує під хіт Олега Винника за двох.

В українські кінотеатри «Скажене весілля 2», режисером якого є Влад Дикий, увірветься перед Новим роком, 25 грудня.

15 липня 2019,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселощі тривають! Сьогодні був представлений перший тизер української комедії «Скажене весілля 2» з Назаром Задніпровським у головній ролі.

Події продовження хітового фільму «Скажене весілля» розвиватимуться через рік після подій першої частини. Глядачів чекає ще один сюрприз, ще одна дочка і ще одне скажене весілля за участю улюблених героїв. Синопсис сиквела обіцяє погоню, нового зятя, повернення Назарія Запухляка (Юрій Горбунов), отця Євлампія (Потап), зіркового каста, а також багато скажених пригод і ще більше якісного українського гумору.

Прем'єра комедії «Скажене весілля 2», над якою працює режисер першого фільму Влад Дикий, відбудеться наприкінці року, 25 грудня.

16 квітня 2019,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до продовження одного божевільного весілля? Сиквел хітової української комедії «Скажене весілля» прибуде в кінотеатри наприкінці 2019 року.

Читати далі...