Новини фільмів, в яких згадується Джефф Бріджес

2 травня 2019,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику групи AC/DC голосніше! Компанія Marvel Studios святкує 11 років з моменту прем'єри першого фільму свого мегауспішного кіновсесвіту «Залізна людина», який зняв режисер Джон Фавро.

Читати далі...
3 жовтня 2018,  00:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес грає священика, який намагається оселитися в загадковому готелі, в дебютному фрагменті трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Картина «Погані часи у „Ель Роялі“», чиї події розвиваються в 1960 роках, розповість про семеро незнайомців, у кожного з яких є страшний секрет. Вони тікають від свого минулого і в одну доленосну ніч опиняються під дахом готелю «Ель Роял», який переживає не найкращі часи. У цьому готелі кожен з них отримує останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усі відправиться в пекло. У фрагменті персонаж Бріджеса разом з персонажами Джона Гемма та Синтії Еріво намагається заселитися в готель, і коли нарешті на ресепшені з'являється адміністратор Майлз (Льюїс Пуллман), він категорично заявляє, що священику (Бріджес) тут не місце. Але той нікуди не збирається йти.

Дивіться другий трейлер фільму «Погані часи у „Ель Роялі“», де також з'являются Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон. В українських кінотеатрах новий триллер Дрю Годдарда можна буде побачити на наступному тижні, 11 жовтня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
29 серпня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox показала новий трейлер трилера Дрю Годдарда «Погані часи у „Ель Роялі“» за участю зірки «Месників: Війна нескінченності» Кріса Гемсворта й зірки «П'ятдесяти відтінків сірого» Дакоти Джонсон.

Гемсворт і Джонсон втілюють двох із семи таємничих незнайомців, у кожного з яких є темне минуле. В одну доленосну ніч у 1960-х роках вони опиняються в покинутому готелі «Ель Роялі», який розташований поруч з озером Тахо. Незабаром вони відкривають, що цей готель зберігає страшну таємницю, і отримують останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усе полетить у пекло.

Решту незнайомців грають Джон Гемм, Джефф Бріджес, Кейлі СпеніЛьюїс Пуллман та Синтіа Еріво.

Побачити прибуття героїв в загадковий готель ви можете на персональних постерах фільму «Погані часи у „Ель Роялі“». У кіно з 11 жовтня.

6 липня 2018,  19:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес, Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон відправляються в загадковий готель на персональних постерах трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Читати далі...
8 червня 2018,  00:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув довгоочікуваний трейлер трилера «Погані часи в „Ель Роялі“», в якому зіграли Кріс Гемсворт, Дакота Джонсон, Джон Хемм і Джефф Бріджес.

Сім незнайомців, у кожного з яких є свій похмурий секрет, зустрічаються в «Ель Роялі» біля озера Тахо, покинутому готелі з темним минулим, і протягом однієї доленосної ночі кожен з них отримає останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж все полетить в пекло.

Українські глядачі зможуть побачити нове творіння режисера Дрю Годдарда, який прославився завдяки горору «Хижа в лісі» за участю Гемсворта, в жовтні.

18 вересня 2017,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трійцю запальних українських ТВ-роликів шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце», які показують нові моменти.

Читати далі...
2 серпня 2017,  03:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel Studios повідомила про початок знімального процесу супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса» і розкрила його сюжет.

Читати далі...
20 квітня 2017,  03:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный тизер шпионского экшена «Kingsman: Золотое кольцо» представил первый взгляд на его главную злодейку в воплощении Джулианны Мур.

Читати далі...
23 травня 2015,  11:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пятница выдалась в Каннах довольно любопытной, ведь на кинофестиваль прибыли всемирно известные Тим Рот и Жерар Депардье со своими новыми фильмами, представленными в рамках Конкурса.

Молодой мексиканский режиссер Мишель Франко представил вчера на Каннском кинофестивале свою драматическую историю «Chronic» («Хронический»). В ней Тиму Роту приходится справляться со смертью и грустью, поскольку он работает медбратом, заботясь о неизлечимых больных, и слишком многое отдает работе и пациентам.

Режиссер рассказал, что его новый фильм пропитан реализмом:

Как и в моих прошлых фильмах, тон повествования реалистичен, насколько это возможно. Медсестры и медбратья – аутентичные медработники, именно так они и могут выразить привязанность и преданность к своей работе.

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...