Новини, в яких згадується Сергій Либа

Рецензія на фільм «DZIDZIO Перший раз»
Як Дзідзьо пізнавав кохання
26 жовтня 2018,  22:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулої осені комедійна картина «DZIDZIO Контрабас», головну роль в якій зіграв відомий співак та шоумен Михайло «Дзідзьо» Хома, стала хітом українського прокату, і ось всього лише через рік до кінотеатрів виходить новий фільм з його участю. «DZIDZIO Перший раз» не є повноцінним сиквелом комедії «DZIDZIO Контрабас», але повертає на великі екрани наївного мрійника Дзідзьо, який завжди знаходить спосіб влипнути в якусь непросту історію.

Читати далі...
7 жовтня 2018,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дзідзьо опиняється зв'язаним у розширеному ТБ-ролику української комедії «DZIDZIO Перший раз», чия прем'єра відбудеться в цьому місяці.

Пам'ятаєте, як рік тому Михайло «Дзідзьо» Хома прикидався священиком і возив контрабандні сигарети через кордон у фільмі «DZIDZIO Контрабас»? Його комедійний персонаж повертається на екрани, і тепер він має впоратися з секретом, який приховував усе своє життя. І по ходу справи на нього чекають нові божевільні пригоди, на які натякає свіжий ТБ-ролик його другого повнометражного фільму.

Українські глядачі зможуть побачити картину «DZIDZIO Перший раз», де разом з Дзідзьо знялися Сергій Либа і Анна Тихомирова, на великому екрані з 25 жовтня.

28 вересня 2018,  12:38 | Оновлення

Презентуємо офіційний трейлер романтичної комедії «DZIDZIO Перший раз».

Дзідзьо (Михайло Хома) спізнюється на літак до Португалії, де на нього чекала мама та знайомство з дівчиною Зоряною, яку вона йому і підшукала. Мама так розгнівана легковажністю сина, що виганяє його зі своєї міської квартири та відправляє у дідову хату.

У селі Дзідзьо починає життя із дуже делікатної для себе ситуації. Його друг та сусід Бодя Павук (Сергій Либа) починає розважати Дзідзя у свій брутальний спосіб. Але у чоловічий тандем втручається тендітна дівчина із дивним ім'ям Квітка (Анна Тихомирова). Пристрасті розпалюються, емоції вирують, інтриги посилюються. Яким буде перший раз Дзідзя?

В кінотеатрах України фільм «DZIDZIO Перший раз» можна буде подивитися з 25 жовтня.